Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Μεγάλη "μαγκιά" της Σοφίας Μαυρίδου, η δημοσιοποίηση του βιογραφικού της....

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ, ΤΑ "ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ" ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΘΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...
Μετά το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού και το άλλο του επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" στον Δήμο Κατερίνης του Δημήτρη Κεραηλίδη, ήρθε η ώρα να δούμε και ένα άριστο βιογραφικό από την ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας....

Να τι έγραψε στο Φου Μπου, στη λεζάντα αυτού:
>>
Σημαντικό προσόν στη Δημόσια Διοίκηση είναι το βιογραφικό του καθενός: η συνολική μορφωτική, επαγγελματική και πολιτική εμπειρία.
Στο πλαίσιο αυτό είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που εδώ και λίγους μήνες αποτελώ μέλος του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ως Υπ. Διδάκτωρ.
Bέβαια, το βιογραφικό δεν εξασφαλίζει την ικανότητα ή την αποτελεσματικότητα στην πολιτική. Δεν είναι ικανή, αλλά είναι αναγκαία συνθήκη.
Για μένα η ενασχόληση με τα κοινά είναι λειτούργημα είναι προσφορά προς τον συνάνθρωπο και όχι τρόπος επιβίωσης και πλουτισμού.
Γι’ αυτό και συνεχίζουμε το έργο μας για να κάνουμε την Πιερία έναν ευλογημένο τόπο που αξίζει να ζει κανείς
<<

Βέβαια εγώ το "πολιτική εμπειρία" το πετώ δίπλα, γιατί έχουμε δει "κλούβια αυγά" να κάνουν τεράστια πολιτική καριέρα.
Όμως, για όλα τα άλλα ΣΟΦΙΑ μου, θέλω να σου πω πως ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στην προσωπικότητα σου....

ΥΓ: Περιμένω κι από άλλους πολιτικούς, να μας δώσουν βιογραφικά, όχι πολιτικής, κομματικής ιστορίας, μα ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΣΠΟΥΔΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ....

Ker@ilidis