Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Τζόβας, Πόδας, Κήπου, Πίτσιας, Λάμπρου, Κωνσταντόπουλος κι ο "ερωτηματικός" δείχνουν Δήμαρχο ή κάνουν διακοπές;;;

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ - ΠΙΣΩ ΑΠΟ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ή ΆΛΛΟΥΣ;;;
Ας ξεκινήσω με τον άνθρωπο στο "?"....
Ο άνθρωπος στο ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ δεν μίλησε ακόμα.
Κι ας είναι κι ένας εξ αυτών στις φωτογραφίες. Γιατί έχει κόζια του επιχειρείν εκεί έξω και στο Νότο, και στον Βορρά και στο Κέντρο, που δε σου γεμίζουν το μάτι, όμως έχουν ρόλο!
Να ξεκινήσω;;;

ΠΟΔΑΣ....
Να ξεκινήσω με τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΟΔΑ που ήθελε να γίνει ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, και πάλι όμως "φούιτ";;;
Έκανε στην άκρη να περάσει ο Φώντας για Βουλευτής και μάλιστα Πρώτος.... Ξανά....
Κι ύστερα;;;
Για Πύδνα Κολινδρό, ξέρω πως παίζει με φίλο του. Δεν θα το αποκαλύψω τώρα. Σε ότι αφορά τον Δήμο Δίου Ολύμπου, πάει Δήμαρχο... Εκτός αν, πειθαρχήσει γαλάζια και παίξει πιο εκεί στον Κιάφα. Τελευταία στιγμή.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ....
Ας πάω στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, που όλοι λένε πως είναι με Κούκο. Όμως, εγώ ξέρω πως η οικογένεια του δεν έδειξε. Μπορεί εκεί να είναι το πουλέν του ο Μπαρμπαγεωργόπουλος, όμως εκείνος ακόμα δεν έδειξε προτίμηση.
Στον Βορρά ξέρω πως θέλει ουδετερότητα. Και ίσως να στηρίξει και τον Μανώλα εν τέλει.
Στον Νότο, παίζει σύστημα φουλ επίθεση, με δυνατούς...

ΚΗΠΟΥ.....
Κι ύστερα ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΗΠΟΥ. Που έχει 1000 λόγους να μην είναι με τον κάθε έναν των δυνατών. Γιατί να είναι με τον Κούκο που τον άδειασε και τον ξανάδειασε και ξανά μανά τα ίδια;;;
Γιατί να είναι με Ντουμ Ντούμ, όταν έβαλε εκεί στο δικό του τον ορκισμένο εχθρό του, πώς είπαμε πως τον λένε;;; Βογιατζή, Μπογιατζή;;; Κάπως έτσι...
Άσε που είναι εκεί κι ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ που τον άδειασε αφού τον διόρισε Δήμαρχο Κατερίνης τότε.
Στον Βορρά και τον Νότο, ξέρω πως εκτιμά και τους δυο Δημάρχους, γιατί τον στήριξαν σε ανύποπτο χρόνο κι ο Βαγγέλης την τιμή την έχει φυλαχτό.

ΤΖΟΒΑΣ....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΒΑΣ - ο άρχων του Νότου, που ενώ δείχνει πως η Κατερίνη δεν είναι για εκείνον, πάντα στηρίζει κάποιον. Κι ύστερα;;; Ύστερα αν ο Γιώργος "παίξει" σίγουρα θα κερδίσει. Θεωρώ πως κανένας μέχρι στιγμής δεν τον κέρδισε...
Στο Νότο επειδή εκείνος ξέρει, θα στηρίξει 100% τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. Ποιος θα είναι αυτός. Μα θα είναι αυτός που θα πάει εν τέλει ο Γιώργος.

ΛΑΜΠΡΟΥ.....
Και πιο εκεί έχω τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΜΠΡΟΥ. Που ενώ δείχνουν τα πράματα πως είναι με τον Κούκο, αυτός το νιώθω, πως κάτι έχει κι είναι ήδη απέναντι του. Δεν τον γεμίζει βέβαια η πλευρά Ντουμ Ντούμ.
Είναι στον Δήμο Δίου Ολύμπου με Γερολιόλιο.
Στον Βορρά, ουδέτερος.

ΠΙΤΣΙΑΣ....
Κι άφησα για το τέλος τον ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΣΙΑ, γιατί κι επειδή θα κατέβει κόντρα στον ΙΣΟΒΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ του Επιμελητηρίου, τον Χατζηχριστοδούλου. Έτσι, τώρα μετρά προτιμήσεις και στήνει "σύστημα", γιατί θέλει να κερδίσει κι όχι να κάνει ένα καλό πέρασμα.
Έχει πολλή καλή σχέση με τους δυο Δημάρχους και τον Γερολιόλιο και τον Μανώλα. Όμως, θα παίξει με εκείνον που από τώρα θα είναι μαζί του, στο δικό του ματς....

Όμως, ο ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ποιος είναι;;;;

Όταν όλοι αυτοί δείξουν ΚΑΠΟΙΟΝ θα τον κάνουν ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, όμως....
Όμως, έχω την εντύπωση πως και οι δυο δήθεν μεγάλοι "φαγώθηκαν" λόγω φθοράς απέναντι του. Ο ένας γιατί δεν έκανε τίποτα κι ο άλλος γιατί επίσης δεν έκανε τίποτα μήνες τώρα, που σε ότι αφορά την πολιτική, μηδέν εις το πηλίκον.
Ο Ντουμ Ντουμ πάντως, έχει ένα άλμπουμ φωτογραφιών με χειραψίες για να δείχνει στα εγγόνια του, που όμοιο του δεν έχει κανένας.
Δε σου θυμίζει το άλμπουμ με τους ποδοσφαιριστές που μαζεύαμε μικροί για να πάρουμε δώρο μπάλα;;;
Έτσι κι ο Ντουμ, θα πάρει μπάλα μόλις γεμίσει το άλμπουμ του...

Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος