Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Καθρεφτάκια και θαλασσιές χάντρες τα δώρα Γερολιόλιου για Ιθαγενείς, μπας και ξαναλάμψει και τον ψηφίσουν ....ξαναΔήμαρχο!!!

ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Έ ρε γλέντια.....
Χαμός γίνεται στη Νότια Πιερία.
Κι εκεί που ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΟΛΙΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, νόμιζε πως θα κάνει περίπατο στο παρκάκι του Λιτοχώρου, γύρω στη λιμνούλα ταΐζοντας πάπιες κι ύστερα θα ξαναδιορισθεί Δήμαρχος για άλλα 5 χρόνια, ήρθε η ανατροπή.
Τι εννοώ;;;
Ο ΚΙΑΦΑΣ ΠΕΤΡΟΣ το γύρισε κι ορίστε η απόδειξη.
Ένας αναγνώστης μου, μου έγραψε κι απλά επιβεβαίωσε τα γραφόμενα μου μηνών για πάρτι του:

>>Καθρεφτάκια Γερολιόλιου για τους ιθαγενείς

 

Τον τελευταίο μήνα, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, τα επιτελεία του Δήμαρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου, βρίσκονται σε «έξαρση έργων».

 

Δημοτικό Διαμέρισμα μετά από Δημοτικό Διαμέρισμα (Δ.Δ.) δέχεται την επιδρομή μηχανημάτων που ξύνουν την «παλιά» και επιστρώνουν νέα άσφαλτο, πέντε περίπου εκατοστών!

Έτσι έφτασε το επιφανειακό αυτό έργο επίστρωσης, με ταχύτητα αστραπής, στον Πλαταμώνα, στη Σκοτίνα και στη Λεπτοκαρυά.

Πάντα σε κεντρικά σημεία οικισμών. 

Για να φαίνονται τα «έργα» στους πολλούς.

 

Έξω από τα κεντρικά σημεία των Δ.Δ. πρέπει κανείς να προσέχει τις τρύπες στην άσφαλτο. 

Αλλά ποιος τις βλέπει;

 

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, μιλά για έργα που επιβλέπει και φωτογραφίζεται προεκλογικά (20-30 μερες πριν τις εκλογές),  πετώντας καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς για να τον ξαναψηφίσουν. 

Τώρα γιατί τα έργα δεν έγιναν πιο νωρίς, λχ πέρσι ή πριν το καλοκαίρι που χρειαζόταν, ας ρωτηθεί το προεκλογικό επιτελείο του.

 

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος και ο «πολυσυλλεκτικός συνδυασμός» του, εκλέχτηκαν με υποσχέσεις πως σοβαρά θα νοιαστούν για όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου. 

Δεν το έπραξαν όμως!

Παρουσιάζει τώρα τα έργα της διοίκησής του δίχως συγκεκριμένη αντιστοιχία στο πρόγραμμά του 2019 ή στο τι παρέλαβε από τους προηγούμενους δημάρχους (μελέτες. εγκρίσεις έργων, έργα σε εξέλιξη κτλ).

 

Τώρα, προεκλογικά, θυμήθηκε τα υποβαθμισμένα από τη διοίκησή του δημοτικά διαμερίσματα, με έργα πασαλείμματα και «σχέδια» για το μέλλον όπως την «Μελέτη ανάπλασης κεντρικής πλατείας Λεπτοκαρυάς! Η πλατεία της Λεπτοκαρυάς θα γίνει το σημείο αναφοράς όχι μόνο του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής» που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Τέσσερα χρόνια το μελετούσαν το θέμα!

 

Θα τον ξαναψηφίσουν οι πολίτες τώρα, που τους πετά και τους τυφλώνει με λάμψη και αντανάκλαση από καθρεφτάκια και χάντρες;<<

 

Αναγνώστης



Ρε τι ερώτηση είναι αυτή στο τέλος τέλος;;;

Χα χα χα

Απίστευτη;;;

ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑΜΠΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ Ή ΧΑΝΤΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΤΟΥΣ "ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ" ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ;;;


Εγώ απλά φίλε Βαγγέλη και Δήμαρχε, θα σου πω το εξής.

ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ.

Λες να το πληρώσεις τελικά;;;

Εγώ λέω ΝΑΙ, εσύ;;;;


Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης

Συγγραφέας - Δημοσιογράφος