Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΈΤΣΙ ΚΑΙ "ΨΗΦΙΑΚΑ" ΣΑΝ ΜΕ ...ΦΕΡΑΡΙ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ...ΦΙΑΤΑΚΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΕΤΣΙ "ΕΠΑΙΖΕ" ΚΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ...ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ - ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΤΟΥΜΟ;;;
Αυτό που βλέπετε, είναι σε επίδειξη νέων τεχνολογιών εν Κατερίνη, κατ' αρχάς της Χιονίδιου εποχής. Προς εμάς τους δημοσιογράφους. Επίδειξη μοδός του τότε, που η Κατερίνη τον έχρισε Δήμαρχο Κατερίνης κι εκείνος ακόμη δεν κατάλαβε πώς έχασε. Γιατί αν καταλάβαινε, δεν θα έχανε από τον σημερινό Κουκοδήμο το 2019!!!
Κι ύστερα;
ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑ.
Έχασε ακόμα και από τον Κουκοδήμο, ο οποίος νόμιζε πως στη ζωή όλα τα κέρδιζε! Που μας έλεγε πως Βουλευτής, Ολυμπιονίκης, Υπουργός, Δήμαρχος "δε χάνει"....
ΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΤΟΥΜΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ....
Απ' το ποιον και πώς έχασε ο Χιονίδης, αποδεικνύεται με το πώς τον κέρδισε ο Ντούμος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ούτε ο Κουκοδήμος κέρδισε τον Χιονίδη, ούτε ο Χιονίδης τον Αμοιρίδη, ούτε ο Αμοιρίδης τον Τσαχπουνίδη, ούτε τώρα ο Ντούμος τον Κούκο - Προσέχτε γιατί στην Κατερίνη, ο λαός αργεί, αλλά πάντα τιμωρεί...
Και ΠΑΝΤΑ, δεν κερδίζει εκείνος που πρωτογίνεται Δήμαρχος, μα χάνει ο προηγούμενος!
Πού είναι σήμερα ο Αμοιρίδης; Ο Τερζόπουλος; Ο Χιονίδης;

ΥΓ: Σάββα μου κάνε ταμείο και θα δεις πως έχω δίκιο. Ο Αμοιρίδης έκανε ταμείο και σε μένα ομολόγησε τις ευθύνες του, για το πώς σου παρέδωσε με δικά του λάθη την Κατερίνη. Κι ύστερα;;; Να τώρα ο Κούκος, που έπαθε φούιτ στο ξεκίνημα του, γιατί έλειπε 3,5 χρόνια κι ήρθε να κάνει εκλογές με τον Ντούμο, για 6 μήνες. Τι να μάζευε απ' τα λάθη του σε τόσο λίγο καιρό;;; Κι έχασε.
Που αν σε πάρει η κατηφόρα;;; Όταν είσαι πάνω στο άλογο, να χαιρετάς τους γύρω, γιατί σαν ξεπεζέψεις;;; Θα είναι απέναντι σου και ο Βαϊνάς, και ο Ντόντης, και η Πιπίτσα, και ο Νταντάμης (πρώην φίλος σου) και ο Τσιουκάνης, και τόσοι άλλοι.
Και άλλοι άλλοι γύρω και μαζί του λαού, και πρώην "δούλοι" σου, γιατί απλά όλοι θέλουν τα "ψιλά" τους στο τσεπάκι.
Όλοι θέλουν την π()τάν@ την εξουσία και τα φράγκα.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΤΟΥΜΟ;

Ο "ΒΑΣΙΛΕΥΣ" ΑΠΕΘΑΝΕΝ - ΖΗΤΩ Ο ...ΒΑΣΙΛΕΥΣ!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις Ντούμο;

Ker@ilidis