Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ" ΚΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ...ΑΠΕΤΥΧΑΝ

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ - ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ, ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ...ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ
Αφού με αυτή την πόλη που λέγεται ΚΑΤΕΡΙΝΗ, και φέρει το όνομα της Αγίας Αικατερίνης, που θα πει ευλογημένη πόλις εξ ονόματος ΑΓΙΑΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, οφείλει ένας ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΗΓΕΜΩΝ, να τη σώσει απ' τα νύχια των τελευταίων ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΗΓΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ .....

Ποιος είναι αυτός που οφείλει να το κάνει;
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Α' Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ, ΜΑ ΠΛΕΟΝ ΙΣΟΒΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Εκείνος που το μπορεί, γιατί απλά είναι ΗΓΕΤΗΣ, με όλα τα γράμματα αν προσέξατε κεφαλαία.

Παίζει κεντρικό ρόλο στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και δεν είναι αδύναμος όπως οι ταγοί της Κατερίνης, που η δύναμη τους κρατά μέχρι το τούνελ της Εθνικής Οδού.

ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ" ΚΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ...ΑΠΕΤΥΧΑΝ!

Σε λίγε λέξεις σας γράφω τα περί αποτυχίας Δημάρχων και άλλων εδώ.

Ο νυν Δήμαρχος, λέει παντού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατί παρέλαβε χάος απ' τον προηγούμενο.
Ο προηγούμενος, έλεγε παντού πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, γιατί παρέλαβε χάος απ' τον προηγούμενο, δηλαδή από εκείνον που είχε παραλάβει χάος απ' τον προπροηγούμενο.
ΝΤΟΥΜΟΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΧΙΟΝΙΔΗΣ - ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!!

ΕΣΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ;;;

ΥΓ: Για εσάς που θα πείτε πως ένας εκκλησιαστικός ηγέτης δεν έχει ρόλο στα πολιτικά, απλά να σας απαντήσω πως "έχει και παραέχει" - γιατί απλά είναι εκείνος που πρέπει να μας προσέχει γιατί ΜΠΟΡΕΙ, και η ΑΘΗΝΑ είναι πραγματικά παιχνίδι για εκείνος.
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ - ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ, ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ...ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.
Εμείς απλά περιμένουμε και βράζουμε στο ζουμί μας.

Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος