Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΞΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ..."ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΩΗΝ ...ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ...ΚΑΛΟΣ;;;;;;

ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΗΝ ...ΠΑΤΗΣΕ
Όταν έχεις τέτοιες προσωπικότητες στον ΝΟΜΟ ΣΟΥ (ΠΙΕΡΙΑΣ) και τις διώχνεις, έρχεται μετά η Θεία Δίκη και τις γυρίζει πίσω, για να σου δείξει τι λάθος έκανες.
Και πολλές φορές τους γυρίζει σε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤΟ.

Ας σας θυμίσω με λίγα λόγια μια ιστορία που εγώ την έγραψα πάλαι ποτέ, τότε που ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ήταν ένας εκ των τριών Δημάρχων της Πιερίας. Τώρα δεν είναι, γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι εκεί στον Βορρά...

Τότε, ήρθε ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ και διάλεξε να δει μόνον έναν Δήμαρχο, να επισκεφτεί ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ....
Και εύλογα να δει ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ....
Πήγε, ορίστε και η φωτογραφία στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ στο ΑΙΓΙΝΙΟ κι εκεί είδε μόνον τον ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑ.

Έριξε "πόρτα" στον άτακτο "Κούκο" κι αγνόησε πλήρως τον για εκείνον ασήμαντο Δήμαρχο του Νότου ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, τον μπαρμπα Βαγγέλη τον Γερολιόλιο.

Έμαθα μετά πως του έδωσαν να δει τα τρία βιογραφικά κι εκείνος έπαθε πλάκα με του ΗΘΙΚΟΥ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΣΤΑΘΕΡΟΥ, ΣΟΒΑΡΟΥ, του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΝΩΛΑ....
Κι αυτό ΠΕΤΥΧΕ....
Για τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ διότι στις τότε εκλογές ξέσκισε και πήρε 41% αν θυμάστε κυρίες κύριοι. Απλά δεν του βγήκε του Στρατηγού και δεν έγινε ξανά Δήμαρχος κι έχασαν οι εκεί δημότες.
ΤΩΡΑ ΤΙ;;;

Τώρα μου είπαν πως θα είναι στην ΕΞΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, που θέλει φρέσκα, επιτυχημένα, σοβαρά, δυναμικά, τίμια πρόσωπα κι έτσι πλέον ξεκινά η ανανέωση με το όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ για ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για τον ίδιο τον πρώην Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού, εκείνο που ξέρω είναι πως αν είναι και ΒΓΕΙ, θα είναι πολύ ψηλά στις όποιες καταστάσεις της χώρας κι ύστερα; Επειδή είναι και αξιοκράτης, θα προσφέρει και στην Πιερία, καθ' ότι όσοι ήταν, απλά ΔΕΝ ...ΗΤΑΝ!!!

ΥΓ1: Κύριε Μητσοτάκη, ανθρώπους σαν τον Στρατηγό, πέφτεις στα πόδια τους και τους παρακαλάς να είναι στελέχη σου - αν δεν το κάνεις, εσύ ...χάνεις!!!

ΥΓ2: Κυρίες και κύριοι δημότες Πύδνας Κολινδρού δεν έκανε για Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, να δείτε πως θα κάνει για δίπλα στον ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!

Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος