Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΑΚΟΥ ...DEBATE;;; ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ, ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΔΟΥΚΑΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ...ΑΥΤΟΓΚΟΛ!

ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ...ΠΑΛΙ!!!
Ρε σεις, δεν υπάρχει αυτός ο ΔΟΥΚΑΣ....
Θράσος ο αχόρταγος που το 'χει....
Τι νομίζεις ρε μεγάλε;;; Επειδή ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ σε έκανε ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, θα σε κάνει και ΠΡΟΕΔΡΟ στο ΠΑΣΟΚ;;; Έλεος....

Ζητά λέει ΝΤΙΜΠΕΪΤ!!!
Με ποιον;;;
Πόσο κορόιδο μπορεί να είσαι ρε μεγάλε....

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ - ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΔΟΥΚΑΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ...ΑΥΤΟΓΚΟΛ!!!
Δεν παίζεται....

Αφού ρε συ Δούκα είχες 14% στα προκριματικά του Δήμου Αθηνών και σε πήρε απ' το χέρι ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ως φίλο που σε είχε και σε έκανε Δήμαρχο του μεγαλύτερου Δήμου της Ελλάδας. Αθήνας...
Κι εσύ;;;
Τον πρόδωσες.
Ο κόσμος χθες ΚΥΡΙΑΚΗ στις εκλογές σου ξαναέδωσε το "μέγα" 17% (ΑΘΗΝΑ) και σου έδειξε πως είσαι ΛΟΥΖΕΡ... Δίχως δεκανίκι είσαι ΧΑΜΕΝΟΣ.

Τώρα τι ζητάς ΝΤΙΜΠΕΪΤ;;;
Σε πήραν χαμπάρι. Μήπως σε αυτό ο Νικόλας κάνει λάθος και γίνεις ξανά κόζι;;;
ΟΧΙ, ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

Απ' το προηγούμενο ντιμπέιτ βγήκε ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ και πράγματι έκανε έναν τίμιο αγώνα. Και κόντεψε και να σε κερδίσει σε μια βδομάδα.
Τώρα κι εσύ ψάχνεις το ίδιο;;;
Δεν είσαι φίλε ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ....

Οποτε, άκουσε με ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.
Μην κάνεις εκλογές. ΦΥΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ ΑΣΤΟΝ ΣΤΟ ΛΑΟ - ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Άλλωστε το Δημαρχιλίκι το άφησε στην άκρη από τότε που κ@γλωσε και ήθελε να γίναι αρχηγός στη θέση του αρχηγού φίλου του...

ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟΝ "ΞΕΣΚΙΣΑΝ"....

Αυτά...

Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος