Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Παραγωγικό Σαββατοκύριακο με διακρίσεις


















2 Κύπελα η Μαριάνα Μπάσδρα(Ντρεσάζ)

Πλούσιο, παραγωγικό και πετυχημένο χαρακτηρίζεται το αθλητικό Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον Ιππικό Όμιλο Πιερίας.
Στην Ιππική Δεξιοτεχνία, η Μαριάννα Μπάσδρα κατέκτησε δυο Κύπελλα, και στην Υπερπήδηση Εμποδίων, ο Δημήτρης Μπάσδρας συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, ήταν άτυχος και τελικά κατετάγη 5ος και 6ος.
Πιο συγκεκριμένα στους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας(Ντρεσάζ) που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο και την Κυριακή 25 και 26 Οκτωβρίου, η Μαριάννα Μπάσδρα με τον ίππο ΑΚΙΝΟ κατέκτησε δύο φορές την 1η θέση (κατηγορία Α4 και Α3) και η επιτυχία θα μπορούσε να ήταν τριπλή, καθώς μόλις για λίγα εκατοστά κατέλαβε την 2η θέση(κατηγορία Α5).
Επίσης, στους 1ους Αγώνες Κυπέλλου Υπερπήδησης Εμποδίων που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Καλυβίων St George , στα Καλύβια Αττικής, ο αθλητής του Ι.Ο. Πιερίας Δημήτρης Μπάσδρας, με τους ίππους GIBSAN και NEKSIA <μπήκε> στο μπαράζ , όπου είχε τον πρώτο και δεύτερο χρόνο αλλά ήταν άτυχος αφού έριξε από ένα εμπόδιο και τελικά κατέλαβε την 5η και 6η θέση αντίστοιχα.