Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ


http://www.pierikos-archelaos.gr/



Πιερικός Αρχέλαος – Γ.Σ. Λαυρίου

Την Κυριακή στις 5 μ.μ.

● Την Κυριακή στις 5 μ.μ. θα αρχίσει ο αγώνας του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του Γ.Σ. Λαυρίου και θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.

Ο αγώνας είναι για την 4η αγωνιστική και η φιλοξενούμενη ομάδα έχει μέχρι τώρα μία ήττα και δύο νίκες, ενώ η κατερινιώτικη ομάδα μία νίκη και δύο, εκτός έδρας, ήττες.

Οι φίλαθλοι της Πιερίας, όπως στους προηγούμενους αγώνες, έτσι και αυτή την Κυριακή θα δώσουν πάλι, τόσο το δυναμικό, όσο και μαχητικό παρόν τους. Είναι κοινά αποδεκτό ότι η παρουσία τους είναι αυτή που δίνει τον …αέρα στους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι τους ανταμείβουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ιστορία έχει δείξει ότι οι φίλαθλοι σε μια ομάδα, όπως και στην Κατερίνη, είναι η «ψυχή» και χωρίς αυτή, δεν θα είναι δυνατό να πετύχει το εγχείρημα που ακούει στο όνομα Πιερικός Αρχέλαος.


● Πρεμιέρα το Σάββατο στη Β΄ κατηγορία ανδρών του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η θυγατρική ομάδα ΣΦΚ Κατερίνη 2008 στις 8 μ.μ. θα συναντηθεί στην Κατερίνη με το Βουκεφάλα Πέλλας.

● Την Κυριακή στις 2,30 μ.μ οι έφηβοι του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 θα φιλοξενηθούν στο Λιτόχωρο και τη Δευτέρα, στην Κατερίνη στις 7 μ.μ, ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό. Είναι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου και ενημερωτικά στους αντίστοιχους του Α΄ γύρου ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 είχε νικήσει με 66-62 και ο Πιερικός Αρχέλαος, επίσης είχε νικήσει, με 48-44.

● Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ την Κυριακή στις 10,30 πμ ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει στην Κατερίνη την Αναγέννηση Λιτοχώρου, ενώ την ίδια μέρα στις 9 π.μ. ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 θα συναντηθεί με τον Βατανιακό Σάρισα.

● «Εσωτερικός» χαρακτηρίζεται ο αγώνας πρωταθλήματος των ομάδων παμπαίδων μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 που θα γίνει το Σάββατο στις 4 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Πάντως σε αυτούς τους αγώνες και οι δύο ομάδες όπως έχει αποδειχθεί , δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

● Τέλος, μέσα στην πανδαισία των πρωταθλημάτων, είναι και αυτό των κορασίδων όπου για την 3η αγωνιστική, το Σάββατο στις 11 π.μ στο γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» της Βεροίας. οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου θα φιλοξενηθούν από τον τοπικό ΑΟΚ.