Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ο Θρυλος για το θαύμα στη Γαλλία


Θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται καθημερινά, αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί ν΄ αμφισβητήσει ότι γίνονται… Ενα τέτοιο επιζητεί απόψε (9:55, Σκάι) ο Ολυμπιακός στη Γαλλία με τη Σεντ Ετιέν, από την οποία είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του UEFA με 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θα παίξει επιθετικά με στόχο την ανατροπή.
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε χθες για την Γαλλία, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αποστολή τους είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά όχι απίθανο να έχει θετική κατάληξη.

Το άσχημο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ότι η ομάδα, εκτός του ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα (σ.σ. το απέδειξε αυτό και με τον Εργοτέλη) έχει ταυτόχρονα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Οι Γκαλέτι, Μπελούτσι, Ντομί δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω τραυματισμών κι οπωσδήποτε η απουσία τους μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την απόδοση του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν έχει πολλές επιλογές και το σίγουρο είναι πως θα παρατάξει ένα σχήμα με εντολές να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι Γάλλοι από την πλευρά τους είναι βέβαιο πως θα «περιμένουν» τους «ερυθρόλευκους» και θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» στην κόντρα.