Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Τον Νομό Πιερίας επισκέπτεται σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γεώργιος Καρατζαφέρης, συνοδευόμενος από επιτελείς του Κόμματος και από κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής Μακεδονίας Θράκης του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο κ. Καρατζαφέρης θα συναντηθεί στις 2 μετά το μεσημέρι με τον νομάρχη Γεώργιο Παπαστεργίου, στις 2.30 με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου και στις 3 με τον δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, από τους οποίους θα ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τους φορείς και τους πολίτες του Νομού.

Αμέσως μετά, στις 4 το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας, στην Πλατεία Δημαρχίας 11.

Ακολούθως, στις 6 το απόγευμα, ο κ. Καρατζαφέρης θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ν.Ε. Πιερίας, στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης "Εκάβη", όπου θα κόψει τη Βασιλόπιτα των μελών και φίλων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και θα απευθύνει ευχές, κάνοντας σίγουρα αναφορά και στα τεκταινόμενα αυτό τον καιρό στην πατρίδα μας.