Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Υπερσύγχρονο εξοπλισμό

...και μηχανήματα προμηθεύτηκε η ΔΕΥΑ Κατερίνης, για τις αυξημένες ανάγκες ειδικών εργασιών και παροχής καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Πρόκειται για βυτιοφόρο όχημα με τεχνολογία αιχμής που δημιουργεί νέα δεδομένα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Επιχείρησης προς του Δημότες. Οι παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΚ, θα είναι εφεξής πολύ πιο γρήγορες και αποτελεσματικές, στον αστικό ιστό της πόλης όσον αφορά τον καθαρισμό των φρεατίων και τις αποφράξεις.



Το όχημα φέρει δεξαμενή ακαθάρτων χωρητικότητας 8 κυβικών μέτρων και δεξαμενή καθαρού νερού 5 κ.μ. Το πλαίσιο είναι MERCEDES-BENZ τύπου ACTROS ενώ η υπερκατασκευή είναι της αναδόχου γερμανικής εταιρίας WIEDEMANN & REICHHARDT τύπου SUPER 3000. Το βυτιοφόρο είναι κατάλληλο για την απόφραξη αγωγών και φρεατίων με αναρρόφηση και ταυτόχρονα εκτελεί καθαρισμό με νερό υπερύψηλης πίεσης.

Το νέο αποφρακτικό συνολικού κόστους 399.500 € παρελήφθη στις 24-12-2008 και αποκτήθηκε με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται για ένα τριαξονικό βυτιοφόρο όχημα τελευταίας τεχνολογίας και μειωμένης εκπομπής ρύπων (EURO 4), που χρησιμοποιείται για την απόφραξη και την συντήρηση- καθαρισμό φρεατίων και αγωγών των δικτύων όμβριων και αποχέτευσης ακαθάρτων.

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Περικλης Τσιβανίδης είπε: «Η ολοκλήρωση του προγράμματος του Ταμείου Συνοχής ήταν για μας ο μεγάλος στόχος μας ως νέα διοίκηση. Ο στόχος αυτός επετεύχθη στο έπακρο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα έχουμε μπροστά μας το νέο αποφρακτικό. Ένα μηχάνημα που τιμάει την πόλη μας και δίνει απίστευτες δυνατότητες και δυναμική στην Επιχείρηση. Οι συνάδελφοι Νίκος Παπαζιώγας και Λάμπης Καρατζόγλου ως συνέχεια της διοίκησης, θεωρώ πως θα το χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος των δημοτών και της καθημερινότητα της πόλης που τόσο αγαπάμε. Καλοτάξιδο να είναι και καλές αποφράξεις».


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΤΙΜΑΕΙ...ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ-ΞΥΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ-ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ!!!