Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΑΜΟΙΡΙΔΗ














Με κάτι περισσότερο από 2 χρόνια θητεία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, ο ΓιωργάκηςΚοκαβίδης, τα έμαθε όλα... τόσα πολλά, που είναι σε θέση να τα χώνει στον Αμοιρίδη, διότι, λέει ο βουλευτής Πιερίας του Πα.Σο.Κ., δεν μπορεί να ισορροπεί σε δύο βάρκες.
Δεν μπορεί να ασκεί λέει τα κθήκοντά του στην αντιπολίτευση του Δήμου και λίγο πολύ ζητά από τον επί 10 χρόνια δήμαρχο Κατερίνης, να παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο! (πάλι καλά που δεν του ζητά να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα για να γίνει ο φίλος του ο Παντελής και πάλι βουλευτής!)
Ο Κοκαβίδης, σε άπταιστη ελληνική γραφή (μάλλον μαθαίνουν καλά την Ελληνική εκεί στη Ρωσία), ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγορεί τον πρώην δήμαρχο Κατερίνης για αλαζονεία και για ενέργειες που διασύρουν τον συνδυασμό τους! Ο Γιωργάκης, όμως ήταν "κοτούλα", όταν ακριβώς για τον ίδιο λόγο διέγραφε την Ηλιάδου ο Αμοιρίδης πριν μερικούς μήνες.
Και αφού "στολίζει" με διάφορα ακόμα, τον βουλευτή του Πα.Σο.Κ., ο Κωστάκης καλεί τον Αμοιρίδη να θέσει το θέμα της διαγραφής του, στην ομάδα του Συνδυασμού...
Γιωρίκα, μιας και μιλάς τόσο καλά Ελληνικά και είμαστε περήφανοι για σένα (παρότι δεν ξέρουμε ποια είναι η χροιά της φωνής σου, αφού δεν σε άκουσε κανείς να μιλάς στο Δημοτικό Συμβούλιο, του οποίου είσαι εξέχον μέλος), μήπως έχεις μάθει τι σημαίνει η λέξη "αμοραλισμός";;;


Πριν ανοίξεις το λεξικό, κοιτάξου στον καθρέφτη!


Υ.Γ. Όσο για τον Αμοιρίδη, περιμέναμε όντως να είναι λιγότερο "guest" και περισσότερο "star", στα δημοτικά συμβούλια...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ...
3 TROKTIKA.BLOGSPOT.COM