Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Το Πάσχα των πολιτικών

























Στα Γιάννινα θα γιορτάσει το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας με την οικογένειά του.

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, ο κ. Παπούλιας θα συνοδεύσει την περιφορά του Επιταφίου από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου, ενώ την Αναστάσιμη Ακολουθία θα παρακολουθήσει στο Χωριό Φραγγάδες.

Την Κυριακή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα γιορτάσει το Πάσχα με τους στρατευμένους στο στρατόπεδο «Λορέντζος Μαβίλης» στο Καλπάκι.

Την περιφορά του επιταφίου στην Εκκλησία της Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα θα παρακολουθήσει σήμερα το βράδυ ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας (Λύρειο Ίδρυμα - Ν. Βουτζάς), θα παρακολουθήσει την αναστάσιμη λειτουργία, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Την Κυριακή του Πάσχα στις 11.45, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την αεροπορική βάση Δεκελείας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει Ανάσταση στον Υδρα.

Την Κυριακή του Πάσχα ο κ.Παπανδρέου θα επισκεφθεί το κέντρο εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.

Την αεροπορική βάση Δεκελείας θα επισκεφθεί την Κυριακή του Πάσχα και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Καβάλα

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης την Κυριακή του Πάσχα στις 10:45 θα επισκεφθεί την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173) όπου θα απευθύνει το Αναστάσιμο μήνυμα μέσω ασυρμάτου στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στις 11:30 θα μεταβεί στην αεροπορική βάση Δεκελείας, όπου θα ανταλλάξει ευχές με τους στρατευμένους νέους.