Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού HMERHSIA TOPIKH

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009


Μέρες περίεργες. Ο,τι και να γράψεις σε παρεξηγούν κι από πάνω ακούς και κριτική ότι οι δημοσιογράφοι στην Πιερία λέει δεν κάνουν κριτική αλλά πήραν από ένα λιβανιστήρι στο χέρι και λιβανίζουν.



Βάζουν και ένα «όχι όλοι» και νομίζουν ότι είναι καλυμμένοι.



Το πρόβλημα στην Κατερίνη δεν είναι οι δημοσιογράφοι. Ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτοί. Το πρόβλημα είναι όλοι εκείνοι που το παίζουν δημοσιογράφοι και στην κοινή γλώσσα «χαλάνε την πιάτσα».



Είναι όλοι εκείνοι που κατά καιρούς με βάση τα μικροσυμφέροντά τους γεμίζουν στήλες και στήλες εφημερίδων, καλύπτουν τηλεοπτικό χρόνο, σχολιάζουν την επικαιρότητα.



Είναι όλοι εκείνοι που πάντα με βάση τις προσωπικές τους κοντρίτσες, λυκοφιλίες και άλλα τινά προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.



Και φυσικά, έρχονται-παρέρχονται, τους φεύγει η όρεξη, τους ξανάρχεται. Εμφανίζονται-εξαφανίζονται, φωνασκούν χωρίς λόγο και αιτία έτσι απλώς για να κάνουν ντόρο και μετά πάλι από την αρχή.



Φταίνε όμως και όλοι εκείνοι που τους δίνουν το δικαίωμα να το πράξουν, θα μου πείτε. Φυσικά.



Και είναι όλοι εκείνοι που μόνο και μόνο για τα λίγα λεπτά της δημοσιότητάς τους, τους αναδεικνύουν όλους αυτούς τους γιαλαντζί δημοσιογράφους.



Εάν είχαν περάσει στη σφαίρα της αδιαφορίας πολιτικών και μέσων ενημέρωσης, δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν.

Αυτό όμως δυστυχώς δεν συμβαίνει.



Και μόλις «χαλάσει» η σούπα και βρουν το μπελά τους από τους «γιαλαντζί» τα βάζουν συλληβδην με όλους τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.



Ε, δεν είναι έτσι. Αποφασίστε ποιους θα έχετε συνομιλητές σας και μετά ασκήστε και την κριτική σας.



Γιατί γίνεται αυτή η αναφορά; Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς αυτοί που ασκούν το επάγγελμα της δημοσιογραφίας, αρνούνται να το δηλώσουν, γιατί ακριβώς υπάρχουν άλλοι που το δηλώνουν ανερυθρίαστα άσχετα αν δεν το υπηρετούν ποτέ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ..ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ...ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ..!!!