Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΑΝΗΛΙΚΑ...!






























ΦΩΤΟ: Associaded press

Να δώσει απαντήσεις σε νέες ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση του με την 18χρονη Λετίτσια Νοεμί καλείται ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουρκόνι, μετά τις φήμες ότι το ζευγάρι πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί στη βίλα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία. Μάλιστα, λέγεται ότι την προσκάλεσε αφού είδε το πορτφόλιο με τις επαγγελματικές φωτογραφίες της.

Μέχρι τώρα ο Μπερλουσκόνι ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το 18χρονο μοντέλο μέσω των γονιών της, τους οποίους περιγράφει ως «παλιούς φίλους».

Ωστόσο, ο πρώην φίλος της Λετίτσια Νοεμί, ο 22χρονος Τζίνο Φλαμίνιο, δήλωσε την Κυριακή στην εφημερίδα La Repubblica ότι οι γονείς της Νοεμί δεν έχουν καμία σχέση και ότι ο σύνδεσμος του Μπερλουσκόνι είναι απευθείας και μόνο μαζί της.

Ο πατέρας της 18χρονης, ωστόσο, αμφισβήτησε τα λεγόμενά του και τα χαρακτήρισε δυσφημιστικά, ενώ πρόσθεσε ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη.

Μετά τη φωτογράφιση του Μπερλουσκόνι, τον περασμένο μήνα, στο πάρτι γενεθλίων της νεαρής Λετίτσια, η σύζυγός του δήλωσε πως σκοπεύει να τον χωρίσει επειδή «συναναστρέφεται με ανήλικα».

Ο Φλαμίνιο δήλωσε στη Repubblica ότι ο Μπερλουσκόνι τηλεφώνησε πολλές φορές στη Λετίτσια, για να την συγχαρεί για το «αγγελικό της πρόσωπο» και για να αναπτύξουν μια σχέση «πατέρα – κόρης», αφού πρώτα είδε το πορτφόλιό της σε ένα από τα κανάλια του.

Στη συνέχεια, πέταξαν οι δυο τους με το ιδιωτικό του τζετ, για να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη βίλα του στη Σαρδηνία. Εκεί βρίσκονταν άλλες περίπου «30 – 40» νεαρές γυναίκες, οι οποίες πέρασαν τη νύχτα σε μπάνγκαλοους.

Ο Φλαμίνιο πρόσθεσε ότι χώρισε με τη Λετίτσια λίγο μετά την επιστροφή της από τη Σαρδηνία.

Ο Μπερλουσκόνι έχει επιμείνει ότι η σχέση του με τη Λετίτσια είναι ιδιωτική υπόθεση, αλλά ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Ντάριο Φραντσεσκίνι τον κάλεσε να δώσει απαντήσεις. «Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει ο ελεύθερος Τύπος τις αποκαλύψεις και εκείνος να μην δίνει απαντήσεις» είπε ο Φραντσεσκίνι.

Κυβερνητικά στελέχη κατηγόρησαν την αντιπολίτευση ότι εμμένει στο κουτσομπολιό, φοβούμενη ήττα στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Newsroom ΔΟΛ