Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Η ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΙ ΓΥΜΝΗ



























Μια Κάρλα Μπρούνι έτσι όπως έχει την τύχη να τη βλέπει μοναχά ο Νικολά Σαρκοζί θα μπορέσει- έστω και μέσα από μια πόζα 15ετίας- να απολαύσει όποιος καταφέρει να αποκτήσει μια αποκαλυπτική φωτογραφία της, η οποία βγαίνει σε δημοπρασία στο Βερολίνο στις 4 Ιουνίου.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, έχει τον τίτλο «Η Κάρλα Μπρούνι στο κρεβάτι» και θα βγει στο «σφυρί» μαζί με 9 ακόμα φωτογραφίες, τις οποίες είχε τραβήξει η Πάμελα Χάνσον το 1994, όταν η Κάρλα εργαζόταν ως μοντέλο.

Η τιμή εκκίνησης κυμαίνεται από 2.500-3.500 ευρώ αλλά αναμένεται να «χτυπήσει» πολύ μεγαλύτερη ποσά, καθώς το άσημο πριν μια δεκαπενταετία μοντέλο, είναι τώρα η πρώτη κυρία της Γαλλίας. Στη φωτογραφία η Κάρλα ποζάρει αποκαλυπτικά στο φωτογραφικό φακό, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με λευκά σεντόνια.

Ο Ν. Σαρκοζί, πάντως , εν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα ότι με τη φωτογραφία της συζύγου του, καθώς έχει δηλώσει στο παρελθόν πως «μπορεί (η Κάρλα) να έχει βγάλει γυμνές φωτογραφίες, αλλά είναι μια όμορφη γυναίκα που στο παρελθόν ήταν μοντέλο και πάντα πόζαρε για καλλιτεχνικές φωτογραφίες».

ΠΗΓΗ: Corriere della Sera