Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ελκυστικοί ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί





















Ελκυστικοί ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί σε ελκυστικές τιμές «πρωταγωνιστούν» στην 3η SUMMER HOLIDAYS EXPO 2009, που ανοίγει τις πύλες της αύριο, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την 6η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.



Στη φετινή μεγάλη γιορτή για τις καλοκαιρινές διακοπές, που διοργανώνει η HELEXPO, και αποτελεί τη μεγάλη ετήσια συνάντηση της τουριστικής επιχείρησης με το καταναλωτικό κοινό, συμμετέχουν 100 εκθέτες (νομαρχίες, τουριστικά γραφεία, παραδοσιακοί ξενώνες και ξενοδοχεία, ναυτιλιακές εταιρείες κ.ο.κ.). Δυναμικό «παρών» δίνουν στην 3η SUMMER HOLIDAYS EXPO τα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη).



Την 3η SUMMER HOLIDAYS EXPO θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Ιωάννης Κοφίνης, αύριο (Πέμπτη 28 Μαϊου) στις 8 μ.μ., στο Περίπτερο 10. Όπως κάθε χρόνο, η SUMMER HOLIDAYS EXPO τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, που συμμετέχει στην Έκθεση με εντυπωσιακό stand, προβάλλοντας τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς,



Την Παρασκευή 28 Μαϊου και ώρα 20.00 στην είσοδο του Περιπτέρου 8, οι επισκέπτες της 3ης SUMMER HOLIDAYS EXPO θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναυλία του συγκροτήματος ΦΑΝΕΛΑ ΡΙΓΕ, που συνδιοργανώνουν η HELEXPO και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί KOSMORADIO και PLUS RADIO.



Το ωράριο λειτουργίας της 3ης SUMMER HOLIDAYS EXPO είναι την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαϊου από τις 17.00-22.00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαϊου από τις 12.00 έως τις 22.00 μ.μ. στα Περίπτερα 8,9 και 10 του Εκθεσιακού Κέντρου της HELEXPO.



Xορηγοί επικοινωνίας της 3ης SUMMER HOLIDAYS EXPO είναι ο ALPHA TV, η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το Ράδιο Έκφραση και ο REAL FM.