Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Σε νέα προσωπική επίθεση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου προχώρησε την Κυριακή από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «επενδύει στη σκανδαλολογία, την πόλωση, την παραπληροφόρηση».

Κατά την ομιλία του στην Περιφερειακή Διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ, o κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε για το κλείσιμο της Βουλής, λέγοντας απευθυνόμενος προς το ΠΑΣΟΚ: «Ρωτούμε ευθέως: Είναι εκτροπή να διακόπτει η Βουλή τις εργασίες της, όπως κάνει, σχεδόν κάθε φορά που έχουμε ευρωεκλογές; Είναι πρόβλημα η βούληση της Κυβέρνησης να διεξαχθούν οι ευρωεκλογές με καθαρούς πολιτικούς όρους; Είναι δυνατόν να διαστρεβλώνονται τα πάντα;

»Το είπα πολλές φορές και θέλω να το επαναλαμβάνω και σήμερα: Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στον κατήφορο που επέλεξε. Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε τα άκρα και τις ακρότητες που τον βολεύουν. Χάρισμά του. Επιτέλους όμως. Δεν πάει άλλο η απόπειρα ισοπέδωσης. Δεν πάει άλλο η διαστρέβλωση των πραγμάτων. Η Κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να κατέβει στο στίβο της παραπολιτικής που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.