Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Τα καλοκαιρινά είδη UNICEF

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ημερομηνία που η ανθρωπότητα δεσμεύτηκε να προστατεύσει τα δικαιώματα των παιδιών, με την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
Η επίδρασή της είναι ιδιαίτερα σημαντική στη ζωή εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και στηρίζοντας το δικαίωμά τους στην επιβίωση.
Χάρη στην πολύτιμη υποστήριξή σας η UNICEF υλοποιεί προγράμματα σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως, με σκοπό να στηρίξει την υγεία και τη διατροφή των παιδιών, το καθαρό νερό και την υγιεινή, την ποιοτική βασική εκπαίδευση και την προστασία των παιδιών από τη βία, την εκμετάλλευση και το AIDS.

Η συλλογή περιλαμβάνει μπάλες, κουβαδάκια, πετσέτες εξαιρετικής ποιότητας, μπλουζάκια καθώς και άλλα δώρα για μικρούς και μεγάλους, όπως μοναδικά κοσμήματα από ασήμι 925ο φτιαγμένα με πολύ γούστο στην Ελλάδα σε αποκλειστικά σχέδια για τη UNICEF, κεριά, αρωματικά για τις ντουλάπες και το χώρο σας, υπάρχουν επίσης βιβλία με θέματα βασισμένα στα δικαιώματα των παιδιών και στην καθημερινότητά τους από γνωστούς εκδοτικούς οίκους για παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά.