Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

«Φύλακας» του Ολύμπου ο βουλευτής Κ.Κουκοδήμος


Ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πρωτοβουλία της Ομάδας Eθελοντικής Δράσης Ν.Πιερίας «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος»
«Φύλακας» του Ολύμπου ο βουλευτής Κ.Κουκοδήμος
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος και η οικογένειά του συμμετείχαν στην πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντικής Δράσης Ν.Πιερίας «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» κάνοντας τη βάρδια του στο παρατηρητήριο των Ν.Πόρων.
Τον κ.Κουκοδήμο υποδέχθηκε εκ μέρους της ομάδας ο κ. Ηλίας Τσολακίδης που τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη υποστήριξη στην πρωτοβουλία της ομάδας από την πρώτη κιόλας στιγμή, πέρυσι το καλοκαίρι.
Ο βουλευτής Πιερίας από την πλευρά του σημείωσε πως η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη και η ανάγκη συμμετοχής τους και ενεργοποίησής τους στην κατεύθυνση αυτή είναι το πιο ουσιαστικό ίσως βήμα. Αναφέρθηκε και στη συμβολή της κίνησης πολιτών «ΟμάδαΕθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας» τονίζοντας: «Πρόκειται για μια ουσιαστική και σημαντική εθελοντική δράση στο νομό μας, που έρχεται από μια κίνηση πολιτών για να ενισχύσει το έργο και το ρόλο των αρμόδιων υπηρεσιών. Χαίρομαι ειλικρινά που παίρνω μέρος και φέτος σ’αυτή τη δράση και συμμετέχω σε μια πρωτοβουλία πολιτών ενεργών, δυναμικών, που θέλουν και οφείλουν να έχουν λόγο στην περιβαλλοντική προστασία».
Κλείνοντας ο κ. Κουκοδήμος τόνισε: «Είναι ενθαρρυντικό, ελπιδοφόρο και σημαντικό ότι οι νέοι άνθρωποι αναδεικνύουν το θέμα της προστασίας του δασικού μας πλούτου. Οφείλουμε ειδικά αυτές τις μέρες που για ακόμη μια φορά η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πύρινο εφιάλτη να αναλογιστούμε πρωτίστως τις ευθύνες μας, ως πολίτες».