Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΚΕ ..ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ

Επίθεση εναντίον όλων των πολιτικών της αντιπάλων εξαπέλυσε από το Ηράκλειο η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κάλεσε τους ψηφοφόρους να βγάλουν πιο δυνατό το ΚΚΕ στις εκλογές στις 4 του Οκτώβρη.

Επέκρινε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατί, όπως υποστήριξε, λένε πολλά ψέματα. Υπάρχει ένα ερώτημα είπε: «Η κάλπη θα ανοίξει ένα παράθυρο ελπίδας ή θα έχουμε πισωγύρισμα;». Η απάντηση, ανέφερε, δεν βρίσκεται στα χέρια των οπαδών, των φίλων και ψηφοφόρων του ΚΚΕ, αλλά σε αυτό καλούνται να δώσουν τη δική τους απάντηση οι εργάτες, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, η νεολαία και η αγροτιά, όπως ανέφερε.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι στις εκλογές στις 4 του Οκτώβρη θα υπάρξει μία ομοιότητα στις μεταπολιτευτικές εκλογικές αναμετρήσεις. Πρωτοδεύτεροι θα είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν θα αλλάξει, είπε και κάλεσε όλους να συστρατευτούν με το ΚΚΕ.

Επίσης, επιτέθηκε στο ΛΑΟΣ και στο Γ. Καρατζαφέρη λέγοντας ότι πότε πολεμάει το ΠΑΣΟΚ, ωφελώντας τη ΝΔ και πότε την ΝΔ, ωφελώντας το ΠΑΣΟΚ. «Για να μην σας πω, είπε, πως έχει κάνει και όλη τη βρώμικη δουλειά εναντίον του αντικομμουνισμού για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, το 2007 και το 2009», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων «εδώ πραγματικά τί να σας πω. Ή θα αισθανθείς απέχθεια και αηδία ή του βγάζεις το καπέλο». Ακόμη, χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ως «μόρφωμα» και «ως μπαμπά του το ΚΚΕ Εσ.».

Τέλος, επιτέθηκε και στους Οικολόγους Πράσινους κατηγορώντας τους για αοριστίες.