Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ Δυνατά για την πρωτιά..


Λίγες μέρες πριν το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας, Κώστας Κουκοδήμος, σε συνέντευξή του στην ΕΠΤΑ, μιλάει για τους εκλογικούς στόχους του κόμματός του, αλλά και τους προσωπικούς.


Ο Κώστας Κουκοδήμος, αναφέρεται στην απόφαση του πρωθυπουργού να προσφύγει πρόωρα στις κάλπες, ενώ μιλά και για τις δημοσκοπήσεις, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για την παράταξή του.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζητάει «ψήφο αναγνώρισης» από τους Πιεριείς, αναφέροντας σειρά θεμάτων στα οποία παρενέβη και πήρε θέση, με χαρακτηριστικότερο εκείνο που αφορά τα διόδια στο νομό μας, προσθέτοντας πάντως ότι τον ενοχλεί η προσπάθεια κάποιων να εκμεταλλευτούν κομματικά το πρόβλημα.

Ο κ. Κουκοδήμος, αναφέρεται και στο νέο νοσοκομείο της Κατερίνης, το οποίο κατασκευάστηκε όπως είχε δεσμευθεί ο πρωθυπουργός, ενώ σχολιάζει με καθαρό τρόπο και όσους επιχειρούν να το «ιδιοποιηθούν», τονίζοντας πως οι Πιεριείς γνωρίζουν τη συμβολή του καθενός στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου για το νομό μας και προσθέτοντας ότι πλέον το πρώτο μέλημά του είναι να λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο όσο το δυνατόν συντομότερα.