Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

δεν εξαλείφουμε την δουλεία σκοτώνοντας ρε τους ΔΟΥΛΟΥΣ


Εκδικάστηκε την παρασκευή στο πρωτοδικείο Κατερίνης η αγωγή των συμβασιούχων της Δ.Ε.Υ.Α.Κορινού κατά της Δημοτικής Επιχείρησης διότι οι παραπάνω εργαζόμενοι βρίσκονται στις θέσεις εργασίας τους έως και έξι χρόνια , πληρώντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες για την επιχείρηση και τώρα καλούνται να εγκαταλείψουν τις εργασίες τους στις 31-12-2009. Πρέπει να αναφέρουμε πως η Δ.Ε.Υ.Α.Κορινού έχει προκηρύξει διαγωνισμό για τις συγκεκριμένες θέσεις των παραπάνω εργαζομένων και τώρα θεωρεί πως δεν τους χρειάζεται άλλο για αυτό και τους απολύει .
Η συμβασιούχοι της Δ.Ε.Υ.Α.Κορινού διεκδικούν την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου όπως προέβλεψε το Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων .
Τους συμβασιούχους εκπροσώπησε ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιος Χαριστός ο οποίος απέδειξε στο δικαστήριο πως από την ημέρα σύστασης της Δημοτικής επιχείρησης έως και σήμερα οι συμβασιούχοι που προαναφέραμε είναι οι μοναδικοί υπάλληλοι που υπάρχουν και την λειτουργούν όπως και την Επιχείρηση Ανάπτυξης πλην ενός εργαζομένου ο οποίος ήρθε με μετάταξη από τη Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας ως Βοηθός Τεχνίτης Δικτύων (Αορίστου χρόνου με το Π.Δ.164/2004 ως ΑΜΕΑ)
Το ιστορικό της υπόθεσης το αποδέχθηκε και ο Δικηγόρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κ. Μπαλάτος .
Μένει να αποδείξει το κράτος και η δικαιοσύνη το κοινωνικό τους πρόσωπο, απέναντι σε αυτούς τους εργαζομένους αποδίδοντας τα κεκτημένα τους.!!!!
Και μάλιστα σε μια περίοδο με σοσιαλιστική κυβέρνηση και σοσιαλιστική δημαρχία που διατείνονται για το κράτος δικαίου και της κοινωνικές ευαισθησίες τους.
Για το παραπάνω θέμα έχουμε πολλά να πούμε και θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα !!!!
πηγή: pelekis.blogspot.com
PIERIA-GR Έ ναι ρε κοπρίτες του κωλοκράτους... ξεζουμίσατε τα παιδιά που κράτησαν ζωντανή την ΔΕΥΑΚορινού ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ... Ωραίος ΑΣΕΠ ρε... ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... Κι ο Δήμαρχος είναι στο πλευρό τους αλλά και το ΔΣ του Κορινού... ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΊΦΟΥΜΕ ΡΕ ΤΗΝ δουλεία ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΡΕΕΕΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ!!!!