Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των υπαλλήλων της Νομαρχίας

Δώρα στα παιδιά των Νομαρχιακών Υπαλλήλων και ευχές στους εργαζομένους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας μοίρασε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009, ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο Διοικητήριο.
Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας και τον Σύλλογο Εργαζομένων της Ν.Α. Πιερίας μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά και οι εργαζόμενοι με τη διοίκηση της Νομαρχίας αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο 2010.
Στον χαιρετισμό του ο Νομάρχης Πιερίας ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους εργαζόμενους και στους συνεργάτες του, σημειώνοντας ότι η εκδήλωση που γίνεται εδώ και 11 χρόνια και είναι αφιερωμένη στα παιδιά των υπαλλήλων αποτελεί μια ευκαιρία να τονιστεί η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των διοίκησης και των εργαζομένων.
«Είναι μια εκδήλωση που δίνει χαρά στα παιδιά που θέλουμε να αισθάνονται υπερήφανα που οι γονείς τους εργάζονται στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση», τόνισε ο Νομάρχης προσθέτοντας ότι σημασία έχουν πρώτα οι άνθρωπο και μετά οι αριθμοί.
Εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων της Ν.Α. Πιερίας ο πρόεδρος Πασχάλης Μπουρσούκης ευχήθηκε σε όλους ό,τι καλύτερο για τον νέο χρόνο και ενόψει της διοικητικής μεταρρύθμισης να λυθούν όλα τα εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι αντινομάρχες Χαράλαμπος Μπρουσκέλης και Χρήστος Γκουγκουρέλας, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας Νίκος Βουλγαράκης καθώς και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεόδωρος Παυλίδης, οι οποίοι έδωσαν επίσης δώρα στα παιδιά.

Έκπληξη για τα παιδιά αποτέλεσε και η παρουσία του Άγιου Βασίλη που μοίρασε και αυτός δώρα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.