Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους αποφάσισαν να παραμείνουν εκπρόσωποι των αγροτών δώδεκα μπλόκων από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, οι οποίοι συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον Τύρναβο Λάρισας. Κρίσιμη συνάντηση θα έχει τη Δευτέρα στη Νίκαια της Λάρισας το «σκληρό» μπλόκο των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών

Μετά από πολύωρη σύσκεψη και αφού εκτίμησαν τη μέχρι τώρα πορεία του αγώνα, οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν και προέβησαν σε μια λακωνική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρουν ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να αλλάξει η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης.



Η απόφαση του συντονιστικού οργάνου θα μεταφερθεί από τους εκπροσώπους τους στα κατά τόπους μπλόκα, όπου και θα αποφασισθεί εάν η κινητοποίηση θα συνεχιστεί με αποκλεισμούς και σε ποιο βαθμό.
Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων Σερρών Γιώργο Κασάπογλου, εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων που παραμένουν στα μπλόκα, θα βρεθούν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νίκαια και από εκεί θα επιδιώξουν να συναντήσουν την Τρίτη την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.





Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή αποχώρησαν από τα μπλόκα που είχαν στήσει σε εθνικές οδούς και τελωνεία, σε 16 νομούς, οι αγρότες του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου, μετά την απόφαση που ελήφθη αργά τη νύχτα της Πέμπτης για αναστολή των κινητοποιήσεων.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ