Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

" Έργα ανάπλασης στον Κολινδρό " ( 17/03/2010 )



Σειρά παρεμβάσεων, οι οποίες βελτιώνουν της ποιότητα ζωής των κατοίκων, ολοκληρώθηκαν στο Δήμο Κολινδρού.

Συγκεκριμένα, σε ορισμένες περιοχές του Κολινδρού κατασκευάστηκαν πεζοδρόμια ενώ σε άλλες  ανακατασκευάστηκαν πεζοδρομήσεις.  Επίσης έγινε κυβολιθόστρωση σε κεντρική οδική αρτηρία και τα υφιστάμενα φωτιστικά της κεντρικής πλατείας του Δημαρχείου αντικαταστάθηκαν με νέα από μεταλλικούς ιστούς και φωτιστικά μετά των λαμπτήρων. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΤΕΡΠΣ του ΥΠ.ΧΩ.ΔΕ. και εκτελέστηκε από την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Κολινδρού, αφού πρώτα εξασφαλίστηκε η απαιτούμενη χρηματοδότηση, εκπονήθηκαν οι απαραίτητες μελέτες.


Ο κ. Σολοποτιάς           
Ο Δήμαρχος Κολινδρού Θωμάς Σολοποτιάς αναφερόμενος στην ολοκλήρωση  των προαναφερόμενων έργων τόνισε πως η Δημοτική Αρχή συνεχίζει  την υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων με σκοπό να συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με κατάλληλες σχετικές υποδομές. «Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε παρεμβάσεις με κύριο στόχο την ανάπτυξη και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Κολινδρού. Τα έργα ανάπλασης έχουν βαρύνουσα σημασία μιας και διευκολύνουν σημαντικά την ζωή των δημοτών μας», είπε. .

«Εμείς υπάρχουμε και όσο υπάρχουμε θα δημιουργούμε»

PIERIA-GR Ά ρε Δήμαρχε, εσείς υπάρχετε όμως οι άλλοι του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ( ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) οι νεοφιλελεύθεροι και διάδοχοι του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΠΑΣΟΚ , αποφάσισαν άλλα για σας!   ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!!!