Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΦΗΜΕΣ η ΑΛΗΘΕΙΑ?

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στα πολιτικά πηγαδάκια.Το όργιο φημών για αμοιβαίες εξωσυζυγικές περιπέτειες του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας προκάλεσε η ανάρτηση σχετικής «είδησης» στο ιστολόγιο της κυριακάτικης εφημερίδας «Le Journal du Dimanche».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νικολά Σαρκοζί έχει συνάψει στενές σχέσεις με τη 40χρονη υπουργό Οικολογίας Σαντάλ Ζουανό, ενώ και η Κάρλα Μπρούνι ξαναβρήκε τον έρωτα στο πλευρό του 37χρονου βραβευμένου μουσικού Μπενζαμέν Μπιολέ.
«Είναι το κουτσομπολιό που μπορεί να γίνει το θέμα της χρονιάς» ανέφερε το δημοσίευμα. «Είναι οι τελευταίες πνοές του προεδρικού γάμου. Η κυρία Μπρούνι είναι ερωτευμένη και ο πρόεδρος βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της υπουργού»!
Ο εκπρόσωπος του γάλλου προέδρου αρνήθηκε φυσικά να σχολιάσει τις φήμες αυτές. «Κανένα σχόλιο» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο το παρελθόν του Νικολά Σαρκοζί τόσο ως θύτη όσο και ως θύματος εξωσυζυγικών σχέσεων, που τον οδήγησαν άλλωστε και σε διαδοχικά διαζύγια, προφανώς θα συνεχίσει να τροφοδοτεί για καιρό τις κουτσομπολίστικες στήλες του γαλλικού Τύπου, ακόμη και αν ο γάλλος πρόεδρος και η διάσημη συμβία του αποδειχθούν πιστοί ο ένας στον άλλον.
Πάντως η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι συνήθως άριστα ενημερωμένη για την κρεβατοκάμαρα του Νικολά Σαρκοζί. Ηταν άλλωστε η πρώτη που προανήγγειλε τον γάμο αστραπή του «Σαρκό» με το διάσημο πρώην φωτομοντέλο, προτού καλά καλά στεγνώσει το μελάνι στο διαζύγιό του με την εξ-απατημένη Σεσιλιά έπειτα από 11 χρόνια γάμου.






Ενα είναι σίγουρο: αν όντως ο «Σαρκό» την απατά με την υπουργό Σαντάλ Ζουανό, η Κάρλα καλά θα κάνει να αποφύγει δημόσια σκηνή αφού, ως γνωστόν, η «πράσινη» υπουργός είναι πρωταθλήτρια στο καράτε!

http://www.parapolitika.gr/