Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

«Είμαι ένας ευτυχισμένος gay» δηλώνει ο διάσημος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν


Δημόσια δήλωση για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις έκανε ο 38χρονος τραγουδιστής, Ρίκι Μάρτιν. «Είμαι ένας ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος», γράφει στον προσωπικό του δικτυακό τόπο ο Πορτορικανός, που πρόσφατα απέκτησε δίδυμα αγόρια.
Στο κείμενο που δηγμοσιεύεται στην προσωπική του Ιστοσελίδα, ο Μάρτιν σημειώνει ιδιαίτερα τις επιφυλάξεις που εξέφρασαν αρκετοί δικοί του άνθρωποι για αυτό που είχε σκοπό να κάνει:
«Ρίκι, δεν είναι σημαντικό, δεν αξίζει. Όλα τα χρόνια που έχεις δουλέψει, όλα όσα έχτισες τόσο καιρό θα γκρεμιστούν. Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν την αλήθεια σου, τη φύση σου» του είπαν χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος όμως τονίζει ότι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φοβηθεί την αλήθεια του: «Αντιθέτως, με γεμίζει δύναμη και κουράγιο. Αυτό ακριβώς χρειάζομαι, ιδίως τώρα που είμαι ο πατέρας δύο υπέροχων αγοριών τα οποία είναι γεμάτα φως και με διδάσκουν καινούρια πράγματα κάθε μέρα.»
Τέλος, σημειώνει ότι το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής, δεν έχει σημασία.
«Η λέξη 'ευτυχία' έχει καινούριο νόημα για μένα από σήμερα. Ήταν μια έντονη διαδικασία. Κάθε λέξη που γράφω σε αυτό το γράμμα έχει γεννηθεί από αγάπη, αποδοχή, αντικειμενικότητα και πραγματική ευχαρίστηση. Αυτό το γράμμα είναι ένα μεγάλο βήμα προς την εσωτερική μου γαλήνη και ένα ζωτικής σημασίας κομμάτι της εξέλιξής μου.»