Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλώ να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση την 2η Ιουνίου του έτους 2010, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 19.30΄ μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Καταστήματος (οδός 28ης Οκτωβρίου 40 - 4ος όροφος), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1Ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη τροποποίησης Νομαρχιακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΝΑ / 3 – 1η τροποποίηση έτους 2010.
Εισηγητής: κ. Παπαχρήστος Παύλος, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Δ/νσης Σχεδιασμού - Προγραμ/σμού και Ανάπτυξης της Ν.Α. Πιερίας.

ΘΕΜΑ 2Ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του ετήσιου προγράμματος έργων για συγχρηματοδότηση.
Εισηγητής: κ. Παπαχρήστος Παύλος, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Δ/νσης Σχεδιασμού - Προγραμ/σμού και Ανάπτυξης της Ν.Α. Πιερίας.

ΘΕΜΑ 3Ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη της 4ης τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Ν. Α. Πιερίας, οικονομικού έτους 2010.
Εισηγήτρια: κα Καλαϊτζίδου Χρηστίνα, Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Πιερίας.

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για τον ορισμό αναπληρωματικού μέλους στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος Leader του Άξονα 4 του ΠΑΑ στο Νομό Πιερίας.
Εισηγήτρια: κ. Παρτσαλίδου Μπέτυ, Δ/ντρια της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε.

ΘΕΜΑ 5Ο: Λήψη απόφασης για τον ορισμό ή μη υπαλλήλου της Ν.Α. Πιερίας, ως υπολόγου για την πληρωμή οικονομικής ενίσχυσης δικαιούχων, στα πλαίσια των προγραμμάτων: α) Κίνησης, β) Αιμολυτικής αναιμίας και γ) Υπερηλίκων Ομογενών.
Εισηγητής: κ. Χριστογιάννης Δημήτριος, Αντινομάρχης Πιερίας.







ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη της κήρυξης νέας απαλλοτρίωσης στο ακίνητο εκτάσεων 1.506 τ.μ. που είχε απαλλοτριωθεί με την αριθμ. 20/2000 απόφαση του Ν.Σ. για τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και την ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου δρόμου Μεσαίας Μηλιάς – Άνω Μηλιάς του Δήμου Πέτρας Ν. Πιερίας.
Εισηγητής: κ. Παπάζογλου Ηλίας, Νομικός Σύμβουλος της Ν.Α. Πιερίας.


ΘΕΜΑ 7ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη μετάβασης Νομάρχη και Νομαρχιακών Συμβούλων στην 2η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών, που θα πραγματοποιηθεί στο «ΜΕΤΡΟ» του Συντάγματος στην Αθήνα από 1 έως 3 Ιουνίου 2010.
Εισηγητής: κ. Νικόλαος Βουλγαράκης, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Σ.



ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ