Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ


Στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης με θέμα τη γνωμοδότηση για έγκριση της μελέτης που αφορούσε στην «αναθεώρηση και επέκταση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου του δήμου Κατερίνης», δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν πριν την παρουσιαση και τη συζητηση...Δικαίωμα τους φυσικά.
Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαιτερη εντυπωση ήταν η παρουσία του πρώην Δημάρχου Κατερίνης κ. Θεόφιλου Καμπερίδη, ο οποίος ζήτησε το λόγο και δήλωσε βαθιά συγκινημένος που παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ενός τόσο σημαντικού θέματος "που επρεπε να ειχε ολοκληρωθεί χρόνια πριν". Χαρακτήρισε τη στιγμή ιστορική για την Κατερίνη, η οποία " μπορεί να έχει πρωταγωνσιτικό ρόλο στη σύγχρονη ζωή"...!
Ο κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ αγαπαέι την πόλη που υπηρέτησε ως Δήμαρχος και τα λόγια του δείχνουν ότι η σύνεση και όχι ενέργειες του τύπου...αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, χαρακτηρίζουν την ευθύνη μας απέναντι στο μέλλον αυτού του τόπου..Οι μικροκομματικές σκοπιμότητες δεν έχουν θέση στις μεγάλες αποφάσεις...
Η αντιπολίτευση έκρινε ότι ο Χιονίδης πρέπει να "χρεωθεί" αυτη την απόφαση για το νέο ΓΠΣ της πόλης...Αυτό όμως μάλλον χαροποιεί ιδιάιτερα το σημερινό δήμαρχο Κατερίνης για μια απόφαση που είχε να ληφθεί 25 χρόνια!!!!