Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

pieria-gr ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΡΕ ...ΚΛΕΦΤΕΣ

Εδώ και Τώρα

E-mail Εκτύπωση PDF
Του Μανώλη Παπά
Δικηγόρου
Μέλος Ομάδας Εθελοντικής Δράσης Ν. Πιερίας

Η αστική απαίτηση του δημοσίου κατά των καταχραστών ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ. Ξεκινήστε! Τώρα οι πολίτες απαιτούν: να ψάξετε, να βρείτε και να πάρετε πίσω τα κλεμμένα. Τίποτα λιγότερο. Πλέον θέλουμε να δούμε μόνο πράξεις.

Καταιγίδα: Βατοπέδι, ομόλογα, SIEMENS, Μαντέλης και τελευταίο το εξής: Mεταβίβαση πανάκριβης κατοικίας από offshore εταιρεία στη σύζυγο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, κ. Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η «Καθημερινή της Κυριακής». Η αγοραπωλησία έγινε τρεις ημέρες πριν την ψήφιση νόμου που προέβλεπε 5πλασιασμό φορολογίας ακινήτων που ανήκουν σε εξωχώριες εταιρείες! Ο ίδιος πολιτικός είχε απασχολήσει και πάλι αρνητικά την επικαιρότητα, προ ετών, όταν τέλεσε «αυτοκρατορικό» γάμο στο Παρίσι.
Δεν πάει πια άλλο με το βρώμικο πολιτικό χρήμα. Το ποτήρι ξεχείλισε και η λαϊκή έκρηξη πλησιάζει. Δεν το καταλαβαίνουν ότι στην επόμενη μεγάλη διαδήλωση υπάρχει το ενδεχόμενο να κάψουν τη Βουλή, μαζί με τους βουλευτές;
Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει επιτέλους μία ιστορική ευθύνη, η οποία μπορεί να αλλάξει την πορεία αυτής της χώρας. Και πρέπει να το κάνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, για να χρησιμοποιήσουμε την ιστορική φράση του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού.
Τι ακριβώς πρέπει να κάνει; Δεν νομίζουμε ότι είναι και τόσο περίπλοκο. Ας πούμε.......

Κάνε κλικ για όλο το ΑΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ στην Πολιτεία...
 http://www.eptanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2212:2010-05-31-19-18-46&catid=49:opinions&Itemid=60