Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Κώστας Αβραμίδης - Καλώ Βουλευτές, Νομάρχη Επιμελητήριο για να βρεθεί λυση στα προβλήματα του Δήμου Μεθώνης

Συνεδρίασε το Δ.Σ του Δήμου Μεθώνης


Πραγματοποίηση ημερίδας στο Δήμο Μεθώνης με την παρουσία των Βουλευτών του Νομού,του Νομάρχη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας για να βρεθέι άμμεση λύση στα σοβαρά προβλήματα του Δήμου.Δημιουργία νέου ΚΑΠΗ.Με χρηματοδότηση του Δήμου συνεχίζονται τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Β- φάση.
Ο Δήμαρχος Μεθώνης κ. Αβραμίδης Κώστας εισηγήθηκε την πραγματοποίηση ημερίδας παρουσία των Βουλευτων του Νομού, του Νομάρχη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας και των Δημοτικών Συμβούλων να βρεθέι άμεση λύση στα προβλήματα του Δήμου.Χαρακτηριστικά ανέφερε το μουσείο, το αποχευτευτικό δίκτυο, το αλιευτικό καταφύγιο, τον σιδηροδρομικό σταθμό όπου δεν υπάρχει στάση και τέλος το εμπορευματικό κέντρο τονίζοντας ότι για όλα αυτά αλλά εδώ και δέκα μήνες δεν έχει γίνει το παραμικρό.
Επίσης πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την δημιουργία νέου ΚΑΠΗ.Τέλος βρέθηκε λύση στα αντιπλημμυρικά έργα Β- Φάση που κόπηκαν απο το πρόγραμμα Θησέας και ενώ εγκρίθηκε η μελέτη τους πάρθηκε ομόφωνη απόφαση απο το Δ.Σ το έργο να χρηματοδοτηθεί απο ιδίους πόρους.