Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ:“Όλυμπος, Κάστρο και Δίον τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα”

Τους δημοσιογράφους των Βουλγαρικών Μ.Μ.Ε. που φιλοξενεί η Νομαρχία Πιερίας και η Ένωση Ξενοδόχων υποδέχθηκε ο Θ. Τσιφοδήμος











Την ευκαιρία να συνομιλήσει και ν’ ανταλλάξει ενδιαφέρουσες απόψεις με τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τη Βουλγαρία που φιλοξενεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, η Ν.Ε.Τ.Π. και η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας είχε ο Δήμαρχος Λιτοχώρου την Κυριακή κατά τη διάρκεια ενημερωτικού γεύματος που τους παρέθεσε.
Ο Θανάσης Τσιφοδήμος αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα σημεία αφετηρίας, τον Όλυμπο, το Κάστρο του Πλαταμώνα, το αρχαίο Δίον και τα 40 χιλιόμετρα ακτών, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στα τουριστικά καταλύματα που κοσμούν την περιοχή και παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για κάθε βαλάντιο.
Οι τουριστικοί συντάκτες των Βουλγαρικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Λιτοχώρου για την ευγενική χειρονομία, του απεύθυναν ερωτήματα σχετικά με την περιοχή. Ο Θανάσης Τσιφοδήμος αφού ολοκλήρωσε τις τοποθετήσεις του κατέληξε σε μια επανάληψη της πρόσκλησής του καλώντας τους δημοσιογράφους να επισκεφθούν την περιοχή και τον χειμώνα προκειμένου ν’ αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα για την περιοχή η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις να γίνει προορισμός τεσσάρων εποχών.