Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Με τους βουλευτές του νομού Πιερίας συναντήθηκαν τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Σωματείων Εθνικών Μεταφορών, Διεθνών Μεταφορών και Φορτοταξί Ν. Πιερίας.



Οι συναντήσεις έγιναν χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση με τους βουλευτές προκειμένου όπως είπαν να τους ενημερώσουν για τα αιτήματα τους και τους λόγους των κινητοποιήσεων τους. Η αντιπροσωπεία των σωματείων επισκέφτηκαν τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Αμοιρίδη, Θανάση Παπαγεωργίου και Μαρίας Μίχου καθώς και τον βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κουκοδήμο.
Στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα Μίχου έδωσαν το υπόμνημα με τα αιτήματα τους καθώς και το ψήφισμα διαμαρτυρίας και την ενημέρωσαν για τα προβλήματα που θα προκύψουν από την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Από την πλευρά της η κα Μίχου δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει τον υπουργό Υποδομών κ. Ρέππα για τα αιτήματα των σωματείων του νομού και πρόσθεσε πως με το διάλογο μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σε δηλώσεις τους οι πρόεδροι των σωματείων σημείωσαν μεταξύ άλλων ότι επέλεξαν να πάνε στα γραφεία των βουλευτών απροειδοποίητα, ωστόσο βρήκαν μόνο τους δυο από τους τέσσερις βουλευτές, ενώ δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθούν.