Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Καθηγητής Σ. Λογοθετίδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας- LTFN του Α.Π.Θ. και ο Γ. Μαραντέλος Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της HELEXPO ΑΕ ανακοίνωσαν σήμερα στο περίπτερο του εργαστηρίου LTFN στη ΔΕΘ (Περίπτερο 13, Stand 19) τη σύμπραξη τους για την διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης και Διεθνών Συνεδρίων ΝΑΝΟΤΕΧ 2011 ( Διεθνή Γεγονότα στη Νανοτεχνολογία & τα Οργανικά Ηλεκτρονικά), και παρουσίασαν το περιεχόμενο της NANOTEX 2011 που θα λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2011 στο χώρο της ΔΕΘ με την επωνυμία  Nanotex4europe. H NANOTEX 2011 θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα γεγονότα:
1.       Το “4th International Symposium on Flexible Organic Electronics”- ISFOE11,  
2.       Το “8th International Conference on Nanosciences & Nanotechnologies” – NN11,
3.       Το  “5th International Summer School on Nanosciences & Nanotechnologies”- ISSON11,    
4.   Την  “International Exhibition on Nanotechnology & Organic Electronics”, η οποία θα φέρει σε επαφή αλλά και εκθέτες από τα πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, τις εταιρείες παραγωγής, οργάνων και υπηρεσιών από όλη την Ευρώπη που δραστηριοποιούνται στο χώρο της νανοτεχνολογίας. Η διοργάνωση των γεγονότων αυτών υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ και την HELEXPO.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν  ο πρώην υφυπουργός του ΥΠΟΙΑΝ και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μ. Μπόλαρης και  ο Πρόεδρος της Ζώνης Καινοτομίας καθ. Λ. Ιακώβου,  τονίζοντας τη σημασία υλοποίησης τέτοιων γεγονότων για την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης.,  την ενδυνάμωση του ρόλου της περιοχής και τη διεθνή προβολή της. Στην Εκδήλωση επίσης ήταν παρόντες ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών καθ. Σ. Παυλίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ζώνης Καινοτομίας κ. Δ. Αρζιμάνογλου, πολλοί καθηγητές από το ΑΠΘ, εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κύκλο και πλήθος κόσμου.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης.