Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....!

Πολιτική χροιά δίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, καλώντας τους ψηφοφόρους να καταδικάσουν το μνημόνιο στην κάλπη. Συνδέει ευθέως το αποτέλεσμα των εκλογών με τη συνέχιση ή μη της ίδιας οικονομικής πολιτικής.




«Αν το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το παρουσιάσει ως "νίκη" του, τότε θα λυθούν τα χεριά του να κάνει πολύ χειρότερα... Και άλλη αύξηση των φόρων. Και άλλη περικοπή μισθών και επιδομάτων», λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής.



Ο κ. Σαμαράς θέτει και τον εκλογικό στόχο της ΝΔ: «Ο στόχος μας είναι πολύ ευρύτερος από λογαριασμούς πολιτικής αριθμητικής: να πείσουμε ότι έχουμε την εναλλακτική λύση. Εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ, που το μόνο που το ενδιέφερε ήταν να γκρεμιστεί η προηγούμενη κυβέρνηση, να έρθει το ίδιο στην εξουσία και ΄΄ό,τι θέλει ας γίνει΄΄».
Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζει «αντισυστημική» την επιλογή του Βασίλη Κικίλια για τη θέση του περιφερειαρχη Αττικής, ενώ για τη Ντόρα Μπακογιάννη επισημαίνει ότι με δική της επιλογή παραμένει απέναντι στην ΝΔ.



Για τη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή δηλώνει: «Πήρα και κόστος που στο κάτω - κάτω δεν μου ανήκει».