Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

U2, ως... Έλληνες θεοί κι ύστερα έβαλαν φωτιά στο στάδιο.!!

Ο κόσμος κατέκλυσε το Ολυμπιακό Στάδιο την Παρασκευή το βράδυ για να τους αποθεώσει κι εκείνοι δεν τον απογοήτευσαν. Ο Bono και η παρέα του συστήθηκαν στο κοινό ως... Έλληνες θεοί κι ύστερα έβαλαν φωτιά στο στάδιο.




Με ένα εντυπωσιακό σκηνικό και ένα φαντασμαγορικό show δύο ωρών οι U2 ξεσήκωσαν τους περίπου 75.000 ανώνυμους και επώνυμους Έλληνες fans τους.



Οι πόρτες του σταδίου άνοιξαν επίσημα στις 17:30, αλλά ήδη από τις 18:30 η αρένα είχε γεμίσει από κόσμο. Πρώτος στη σκηνή ανέβηκε ο Avin Geffen στις 19:20 και σχεδόν μία ώρα αργότερα ήταν η σειρά των Snow Patrol.



Δύο λεπτά πριν από τις δέκα το στάδιο σείεται. Οι U2 βγαίνουν στη σκηνή με το ''Beautiful Day'' και κυριολεκτικά αποθεώνονται.



''Είμαστε Έλληνες Θεοί'', φώναξε ο Bono και... αυτοσυστήθηκε ως Μέγας Αλέξανδρος, ενώ αποκάλεσε τον κιθαρίστα Ετζ Οδυσσέα και τον ντράμερ Λάρι Απόλλωνα.



Στις δύο ώρες συναυλίας θα πει κι άλλα... Εκτός φυσικά από πολλά τραγούδια. Θα δώσει κουράγιο στους Έλληνες για την δύσκολη οικονομική συγκυρία (''Έλληνες θα τα καταφέρετε γιατί έχετε μυαλό και καρδιά'') και θα καληνυχτίσει σε... άπταιστα ελληνικά.



Παρόντες στο στάδιο και αρκετοί Έλληνες celebrities. Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Πέτρος Κωστόπουλος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιάννης Μαρακάκης, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Φανή Χαλκιά, Γιάννης Παπαμιχαήλ κ.α.



Μια μαγική βραδιά από αυτές που πρέπει να ζήσεις... Γιατι κάποιες φορές τα λόγια είναι περιττά...