Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 169.000.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ».






Με ομιλίες στην Παραλία, το Παράδεισο και τον Μυλαύλακο, συνεχίστηκαν την Παρασκευή οι επισκέψεις του Δημάρχου Κατερίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» Σάββα Χιονίδη. «Στόχος μας είναι η πρόοδος, η ευημερία, η ανάπτυξη και η δημιουργία μέσα από τη σύνθεση του νέου Δήμου, για να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις της εποχής. Με δράσεις στον τουρισμό, στη γεωργία, στην παιδεία, στην υγεία και στην πρόνοια, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, στην Παραλία.

Στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στον Μυλαύλακο και τον Παράδεισο, ο Σάββας Χιονίδης, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που επιτελέστηκε από το 2007 ως σήμερα στο Δήμο, στις υποδομές, το κυκλοφοριακό, την αγροτική πολιτική, , τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, την προστασία του περιβάλλοντος, τις πολυεπίπεδες παρεμβάσεις στον τομέα της παιδείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού και υπογράμμισε τη σημασία για την Κατερίνη, των έργων της ανάπλασης της περιοχής του ποταμού Λεύκου (Πέλεκας) και του νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου. Μίλησε επίσης για το νοικοκύρεμα του Δήμου και την εξασφάλιση πόρων ύψους 169.000.000 ευρώ για την υλοποίηση όλων των έργων:

«Εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο τους χρηματοδοτικούς πόρους τόσο του Γ’ ΚΠΣ και του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) όσο και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Κοινότητας. Με έργα εξ ολοκλήρου χρηματοδοτούμενα από τα Αναπτυξιακά Προγράμματα, αλλά και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), ο Δήμος επενδύει στο μέλλον και εξασφαλίζει τις απαιτούμενες υποδομές -οδικά δίκτυα, αρδευτικά – αποχετευτικά και δίκτυα ύδρευσης, πολιτιστικές υποδομές, υποδομές παιδείας, περιβαλλοντικές υποδομές, τεχνολογικές υποδομές».