Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ, Ο ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ κ. ΜΙΧΟΥ

Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.


Χρειάστηκε παρέμβαση της κυβερνητικής βουλευτίνας της Πιερίας για να έρθει μηχανικός του Τμήματος Διεύθυνσης Εξοπλισμού του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων να δει πού θα μπουν οι προκάτ αίθουσες που τις υποσχέθηκε η υπουργός Παιδείας για να μην κάνουν μάθημα τα παιδιά στα υπόγεια και στους διαδρόμους!

«Ο κ. Σαββάκης», μας πληροφορεί ανακοίνωση το γραφείου τύπου της βουλευτού, «ήλθε στην Πιερία έπειτα από παρεμβάσεις που έκανε η κ. Μίχου στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, προκειμένου να επισπευστούν οι εργασίες για την τοποθέτηση των προκάτ αιθουσών που απαιτούνται στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης».

«Ένα ζήτημα», προσθέτει η ανακοίνωση, «για το οποίο η Βουλευτής έχει εκφράσει το έμπρακτο ενδιαφέρον της, την τελευταία τριετία».

Δηλαδή, αν μετράμε καλά, δυο χρόνια κυβέρνησης Ν.Δ και ένα χρόνο κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, δε σήκωνε κανείς τον κώλο του να ‘ρθει από την Αθήνα στην Κατερίνη να δει το χάλι του σχολείου και τώρα πρέπει να πανηγυρίσουμε που ήρθε ένας υπάλληλος μηχανικός.

Και τον γυρίσαμε και σ’ όλους τους διευθυντές (στο 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο και στη Κονταριώτισσα) ως να ήταν πολιτικός παράγων.

Συγγνώμη αλλά, ολίγον ανάποδα μας φαίνονται όλα τούτα.

Εντάξει, είμαστε της υπερβολής, δε λέμε, μερικά πράγματα όμως βγάζουν μάτι …από τη ρίζα.
 
 
ΠΗΓΗ: ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
 
***ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ  -Ως ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ- ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΘΥΛΗΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ κ. ΜΙΧΟΥ....ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ.....