Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός (21.45 ΝΕΤ) Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21.45 ΝΕΤ) την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα ο οποίος έχει πολλές ιδιαιτερότητες.

Δεδομένου πως το ματς της Ρουμπίν Καζάν με την Κοπεγχάγη διεξάγεται νωρίτερα και το αποτέλεσμα θα είναι γνωστό, θα υπάρχει μία άλλη λογική στο ντεμπούτο του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο των "πρασίνων".

Υπάρχει ένα τρελό σενάριο που αναφέρει: Αν κερδίσουν οι Ρώσοι και ο Παναθηναϊκός την Μπαρτσελόνα, τότε οι "πράσινοι" περνάνε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη στην  Κοπεγχάγη και ήττα της Ρουμπίν στην Καταλωνία.

Αν νικήσουν οι Δανοί στο Καζάν, εξασφαλίζουν αυτομάτως το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και στη συνέχεια Ρουμπίν και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για την 3η θέση της κατάταξης στον όμιλο και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός με νίκη επί των "μπλαουγκράνα" αποκτάει σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια. Και δεν είναι απίθανο να τα καταφέρει, με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι σήμερα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει.

Το θέμα είναι πως η Μπάρτσα θα κατέβει στο γήπεδο με όλα της τα αστέρια, καθώς θέλει τη νίκη που θα της δώσει την πρώτη θέση στον όμιλο.