Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,να βάλουμε νέες βάσεις και γερά θεμέλια για να οικοδομήσουμε το νέο μεγάλο Δήμο Κατερίνης».





ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ


Τον Τριλόφο και τον Άνω Αγιάννη επισκέφθηκε και μίλησε με τους δημότες την Τρίτη, ο Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» Σάββας Χιονίδης, ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη ομιλία του στην Κατερίνη, στον Καπνικό Σταθμό.

«Σήμερα μπορούμε να σας παρουσιάζουμε το μεγάλο έργο μας. Δώσαμε ζωή και ταυτότητα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά. Με το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοσοφία σχεδιάζουμε τις δράσεις μας για το νέο μεγάλο Δήμο Κατερίνης. Τώρα δεν έχουμε μόνο το όραμα αλλά και την εμπειρία να βάλουμε νέες βάσεις και γερά θεμέλια για να οικοδομήσουμε το νέο μεγάλο Δήμο Κατερίνης».

Αυτά τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, στην πορεία κοντά στους πολίτες, υπογραμμίζοντας ότι : «Αποδείξαμε ότι μαζί μπορούμε, να αλλάξουμε τον τόπο μας».

 Στον Καπνικό Σταθμό, ο Σάββας Χιονίδης, μίλησε για το έργο που έχει γίνει στο Δήμο Κατερίνης και παρουσίασε το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο:
 «Η Κατερίνη αλλάζει εποχή! Το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου Κατερίνης δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και αποτελεί νόμο του Κράτους. Δίνουμε υπεραξίες στην πόλη μας μερικών δισ. ευρώ, ενώ, εντάσσουμε πολύ μεγάλες δημοτικές εκτάσεις για να αποπληρώσουμε τους δημότες, αλλά και για να δημιουργήσουμε δημοτική τράπεζα γης».
Μιλώντας ειδικότερα για την ταυτότητα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου σημείωσε πως πλέον η Κατερίνη θα αποκτήσει επιπλέον 8,5 εκ. τ.μ. και θα μετατραπεί σε μία πόλη των 20 και πλέον εκ. τ.μ., ενώ ταυτόχρονα θα διορθωθούν παραλείψεις και στοιχεία στο παλιό ΓΠΣ.