Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η συνέντευξη τύπου της Μαυρίδου Σοφία στους δημοσιογράφους



Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. Η κ. Μαυρίδου ξεκίνησε με αισιόδοξα μηνύματα τη συνέντευξη, αναλύοντας στη συνέχεια τις αρμοδιότητες που θα έχει η αντιπεριφέρεια Πιερίας και τον τρόπο που θα εργασθεί η ίδια με τους συνεργάτες της και το προσωπικό της περιφερειακής ενότητας Πιερίας για την επίλυση των προβλημάτων του νομού. Ωστόσο τόνισε πως οι αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται σε κάθε αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακό σύμβουλο, θα ολοκληρωθούν και θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Η κυρία Μαυρίδου αναφέρθηκε στους τρεις περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής της (Μακρίδη, Παπαϊωάννου, Τσιμήτρη) αλλά και στους δύο της αντιπολίτευσης (Παπαχρήστο, Παπανικολάου), τονίζοντας ότι άπαντες θα συνεργασθούν με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο της Πιερίας.
Έδωσε έμφαση στη θετική συνεργασία που θα πρέπει να υπάρξει από πλευράς αντιπεριφέρειας με όλους τους φορείς της Πιερίας, καθώς και με τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, με τους οποίους θα συναντάται σε τακτά διαστήματα, προκειμένου να υπάρχει συνεχή ενημέρωση προς τους πολίτες της Πιερίας.
Το διοικητήριο θα είναι ανοιχτό σε καθημερινή βάση για τους πολίτες, προκειμένου να αναφέρουν οποιοδήποτε θέμα και πρόβλημα.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ