Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011.


Το προεδρείο της Ένωσης συνεχάρη την κ.Μαυρίδου για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Φώτης Δημήτρης, ο αντιπρόεδρος κ. Μπουκλής Κω/νος , ο γραμματέας κ. Παλάσκας Μιχαήλ, ο ταμίας κ. Λιμπανοβνός Παναγιώτης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Χασιώτης Χρήστος και η κ. Γκολέμα Ελένη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία των αστυνομικών εξέθεσε στην αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μεταξύ άλλων ανέφεραν το πρόβλημα της έγκρισης των δαπανών της υπηρεσίας από το ελεγκτικό συμβούλιο, το θέμα της επισκευής και συντήρησης των οχημάτων και μισθολογικά ζητήματα για τους νεοπροσληφθέντες αστυνομικούς.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους και αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τις ευχές δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία και στήριξη των αιτημάτων τους.