Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τελευταίο Αντίο στον κυρ-Αλέκο


Φτωχότερη η Πιερική δημοσιογραφία με την απώλεια του Αλέκου Τσούφλια ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών, έχοντας αφήσει πλούσια δημοσιογραφική, συνδικαλιστική και πολιτική παρακαταθήκη

Πλήρης ημερών, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και εκδότης του «Μακεδονικού Αγώνα», Αλέξης Τσούφλιας. Ο κυρ-Αλέκος, όπως είχαμε το ελεύθερο να τον αποκαλούμε, το τελευταίο διάστημα είχε αποσυρθεί από τη δημοσιογραφία και ζούσε στο σπίτι του, μαζί με την κόρη του και κυρίως τα εγγόνια του που υπεραγαπούσε.


Συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, αποχαιρέτησαν τον κυρ-Αλέκο χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παντάνασας στα Καταφυγιώτικα, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία. Το επικήδειο, εκφώνησε ο αντιδήμαρχος Κατερίνης και Πρόεδρος της ΜΕΚ, Ζήνωνας Σατραζέμης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική διαδρομή του Αλέξη Τσούφλια στην δημοσιογραφία, αλλά και στη διατήρηση της Καταφυγιώτικης παράδοσης.
Όλοι εμείς που είχαμε τη χαρά να τον γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε μαζί του και να τον συμβουλευτούμε, ευχόμαστε στους οικείους του την εξ’ ύψους παρηγορία.