Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Κανένα πρόβλημα από τη χιονόπτωση


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο ορεινό δίκτυο του νέου Δήμου Κατερίνης, γινόταν η κίνηση των οχημάτων χθες, αφού τα μηχανήματα του Δήμου ήταν σε ετοιμότητα, αντιμετωπίζοντας εγκαίρως τυχόν προβλήματα, από τη χιονόπτωση.

Ο Δήμος Κατερίνης, έριξε το βάρος, όπως ήταν λογικό, στις ορεινές περιοχές (Ελατοχώρι-Ρητίνη-Άγιο Δημήτριο), όπου τα καιρικά φαινόμενα ήταν πιο έντονα σε σχέση με τις ημιορεινές και πεδινές περιοχές. Χθες, λόγω και της αργίας της Καθαράς Δευτέρας, τα ορεινά διαμερίσματα του Δήμου Κατερίνης, δέχθηκαν μεγάλο όγκο επισκεπτών και ως εκ τούτου η προσοχή από πλευράς δήμου στην περιοχή ήταν αυξημένη.
«Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», ανέφερε στην «Π» ο δήμαρχος Κατερίνης (ώρα 8μμ), σημειώνοντας πως τα μηχανήματα θα παραμείνουν σε ετοιμότητα μέχρι να κοπάσουν τα καιρικά φαινόμενα.
Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων στο Δήμο, ο κ. Χιονίδης είπε, ότι θα εκτιμηθεί η κατάσταση νωρίς το πρωί της Τρίτης και αναλόγως θα αποφασιστεί αν κάποια σχολεία θα λειτουργήσουν ή όχι.
Πάντως χθες το απόγευμα το χιόνι έκανε την εμφάνισή του και στο κέντρο της Κατερίνης, χωρίς όμως να έχει διάρκεια και χωρίς να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα.