Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 B΄ ΓΥΡΟΣ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλωνας Πατρών

Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5,30 μ.μ.

Ένα ακόμη παιγνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον

Κώστας Σορώτος:

«Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να τον κερδίσουμε»

Ακόμη ένα παιγνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στην Κατερίνη. Εννιά αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Α2 και όλα τα παιχνίδια, όπως αποδεικνύεται, έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον και όλα μια αγωνία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού πρέπει να εδραιωθεί με άνεση η παραμονή της κατερινιώτικης ομάδας στην κατηγορία αυτή.

Αυτό το Σάββατο στις 5,30 μ.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος που είναι στην ένατη θέση με 30 β., υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών που βρίσκεται στην έβδομη θέση με 32 β. Εκεί ο Πιερικός Αρχέλαος είχε χάσει με 68-65.

Και γι΄αυτόν τον αγώνα οι φίλαθλοι δείχνουν το δικό τους ενδιαφέρον και αναμένεται να κατακλύσουν και πάλι το κλειστό γυμναστήριο, συμμετέχοντας για μια ακόμη φορά σε ένα πανηγύρι, μια γιορτή του μπάσκετ που ομορφαίνει τα Σάββατα την Κατερίνη.

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, πολύ χρήσιμο βαθμολογικά στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Απέναντί μας έχουμε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα, με μεγάλο όνομα και πολύ καλά δουλεμένη και φέτος. Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να την κερδίσουμε. Πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσουν ψυχολογικά οι δύο ήττες που κάναμε στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που χάσαμε στο ένα στον πόντο και στο άλλο στο καλάθι. Έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας και από τον οποίο ζητάμε πάλι τη συμπαράστασή του και να σεβαστεί τους αντιπάλους μας, όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά».