Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

«Γιατί έχουμε κι εμείς φωνή»

μια ραδιοφωνική εκπομπή για τα Δικαιώματα του Παιδιού από την ομάδα αγωγής υγείας του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης

Η ομάδα αγωγής υγείας του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης ξεκινά ραδιοφωνική εκπομπή για τα Δικαιώματα του Παιδιού με τίτλο «Γιατί έχουμε κι εμείς φωνή».

Η εκπομπή θα είναι ωριαία και θα μεταδίδεται από το Ράδιο Ενημέρωση στους 92,2 FM και στην ιστοσελίδα του σταθμού http://www.enimerosi922.gr/ κάθε Πέμπτη στις 6.00 το απόγευμα. Η πρώτη εκπομπή θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου 2011.

Συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής είναι οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες, μέλη της ομάδας αγωγής υγείας: Νικόλας Καρακίτσιος, Ευαγγελία Κατσιούλα, Κωνσταντίνος Κατωνίδης, Κορνηλία Κυριακού, Κατερίνα Λιακοπούλου, Αστέριος Μαρώσης, Κατερίνα Τζανή, Αθανάσιος Τζήκας, Γεώργιος Τσερτικίδης και Γεώργιος Τσιτλακίδης.

Οι μαθητές και μαθήτριες συμμετέχουν στο πρόγραμμα αγωγής υγείας με θέμα «Δικαιώματα του Παιδιού και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας: Μαθαίνω για τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού - Ενημερώνω τους συμμαθητές μου» με υπεύθυνη καθηγήτρια την υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου, με τη συνεργασία του Υπευθύνου Αγωγής Υγείας Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Πιερίας κ. Δημήτρη Κυριακού.

Η ομάδα αγωγής υγείας

του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης