Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σύσκεψη βουλευτών – αντιπεριφέρειας, ΕΒΕ, Δήμου Πύδνας – Κολινδρού για να μην φύγουν ΙΚΑ, ΔΟΥ, Εθνική Τράπεζα

Η Συντονιστική Επιτροπή αγώνα Δήμου Πύδνας – Κολινδρού διοργάνωσε σύσκεψη θεσμικών εκπροσώπων Πιερίας την Κυριακή 22-5-11 στο Δημαρχείο με θέμα την μη απομάκρυνση ΙΚΑ – ΔΟΥ – Εθνικής Τράπεζας. Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Πιερίας κ. Κουδοδήμος, εκπρόσωποι των...
βουλευτών κ. Μίχου και κ. Παπαγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κ. Μαυρίδου, ο Πρόεδρος ΕΒΕ Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, ο Δήμαρχος κ. Πολύζος και η Σ.Ε. αγώνα.
Η κυρίαρχη άποψη που εκφράστηκε ήταν το ότι η ενδεχόμενη απομάκρυνση των υπηρεσιών αυτών θα έχει θλιβερές επιπτώσεις στην ανάπτυξη του τόπου και στην εξυπηρέτηση των πολιτών και ότι είναι απαραίτητες κοινές αποτελεσματικές δραστηριότητες όλων για την ματαίωση αυτής της προοπτικής.
Έτσι αποφασίστηκαν:
Συναντήσεις βουλευτών Πιερίας με υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες το πενθήμερο 23-28/5/11 στην Αθήνα.
Σύσκεψη στην έδρα της αντιπεριφέρειας Πιερίας το Σάββατο 28-5-11 όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα των συναντήσεων βουλευτών και αντιπεριφερειάρχη.
Η Σ.Ε. αγώνα θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 23-5-11 στις 8:00 στο Δημαρχείο Πύδνας – Κολινδρού για περαιτέρω αποφάσεις – προτάσεις.

Αιγίνιο 23 – 05 – 2011
Για την Επιτροπή


Ξ. Βασιλειάδου
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αιγινίου
Δήμου Πύδνας – Κολινδρού