Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ


Η χορωδία του 1ου & 2ου ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης με μια ομάδα μελών επισκέφτηκαν την Παρασκευή 06 Μαΐου το ΚΑΠΗ Δήμου ΠΕΛΛΑΣ μετά από πρόσκλησή του. Τους συνόδεψε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Παπαζήσης Αναστάσιος, ο κος Σταθακόπουλος Κων/νος, υπεύθυνος της χορωδίας, καθώς και... υπάλληλοι του ΚΑΠΗ.
Το προσωπικό ενδιαφέρον του κου Παπαζήση να αναβαθμιστεί η χορωδία τόσο αισθητικά με την απόκτηση νέων στολών, όσο και ποιοτικά με την καλή συνεργασία και την συγκροτημένη προσπάθεια του διδασκάλου της χορωδίας κου Σταθακόπουλου εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα.
Σε κλίμα συγκίνησης, τα μέλη της χορωδίας ευχαρίστησαν θερμά τον κο Παπαζήση για τη συνολική προσφορά του, και τον κο Σταθακόπουλο για την αστείρευτη υπομονή του.
Τα μέλη μας γνώρισαν εγκάρδια φιλοξενία από το ΚΑΠΗ Νέας Πέλλας και δέχτηκαν με χαρά τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια για το επίπεδο της χορωδίας, αντάλλαξαν εμπειρίες από τα χρόνια λειτουργίας των ΚΑΠΗ, τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους. Επίσης τους προσφέρθηκαν αναψυκτικά και κεράσματα.
Ο κος Παπαζήσης ευχαρίστησε την Διοίκηση, το προσωπικό και τα μέλη του ΚΑΠΗ Νέας Πέλλας για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.
Στην συνέχεια τα μέλη μας επισκέφτηκαν το νεοσύστατο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δήμου Πέλλας, όπου εντυπωσιάστηκαν από τον υπέροχο κόσμο που αναδύεται μέσα από τα χιλιάδες ευρήματα αυτής της αρχαίας πόλης.
Η επίσκεψη στην Πέλλα τελείωσε με ένα πλούσιο γεύμα σε μια ωραία ταβέρνα της περιοχής.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ Κατερίνης που συμμετείχαν στην επίσκεψη εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, καθώς και τον νέο Πρόεδρο του Οργανισμού Παπαδημητρίου Θωμά, για το έμπρακτο ενδιαφέρον προς την Τρίτη ηλικία.